Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovde je sve više nekih pametnih novajlija koji vode neke političke rasprave
ovde je sve više nekih pametnih novajlija koji vode neke političke rasprave
A koji su se registrovali samo da pišu u ovoj temi.
zato sto hocu da ti kazem da su se velike povrsine zemlje radile i ranije,a ne samo u zadnjih 4-5 godina.Tad je trebalo uzimati zemlju u zakup i kupovati je(mnogima tada nije trebala) stvoriti neku osnovu i docekati neko normalnije vreme.Što ne bi napisao.
U pravu je kolega sto kaze subvencije treba dati samo onima koji rade 200 i vise hektara, od nas malih nema vajde, drzava digla ruke...
najveci broj poruka ti je u ovoj temi a tvrdiš da ne sprovodiš ovde politikuNov sam i ja, samo što se nisam prijavio da sprovodim ovde politiku vlade. Neke novajlije očito rade za minpolj.
@hank ako neživiš u beogradu što to nisi naznačio u profilu,to je pravilo br.1 ovde
Hoće li mi neko reći definiciju: ko je mali, a ko je veliki? Jel to isto u Vojvodini, Šumadiji i na jugu Srbije? Jel se meri samo prema veličini zemlje ili i prema prinosima, kulturi ili kombinovano? Jel i hladnjačari, na primer, mogu biti mali ili veliki?
Pozdrav.
1980 je umro tito ,a on je te godine radio 450kj.pitaj ti to njega jos jedared.Znam čoveka, koji je danonoćno radio, 1980g oko 450 kj, 1990g 200 kj, 1995g 80 kj....
Danas ima 70 i koju godinu i penziju je stekao tako da mu 1/3 (od 10.000) skidaju na ime duga prema PIO fondu. Jedina mana ovog vrednog čoveka je bilo , što je bio pošten.
Ko hoće, zna šta sam hteo reći: Nekome mora da smrkne, da bi drugome svanulo...
zato sto hocu da ti kazem da su se velike povrsine zemlje radile i ranije,a ne samo u zadnjih 4-5 godina.Tad je trebalo uzimati zemlju u zakup i kupovati je(mnogima tada nije trebala) stvoriti neku osnovu i docekati neko normalnije vreme.