Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo još ti da naučiš da je davanje bilo kakve državne subvencije bilo kome vid državnog intervencionizma, a što automatski ne podrazumeva da u toj državi vlada komunizam, socijalizam, kapitalizam ili fašizam.
Pozdrav.
pa najcesce i nije moglo da se zaradi mada je bilo godina i kad je mogloZnam ja da se radilo ali mi nije jasno da se toliko i zarađivalo od poljoprivrede a svi bežali od nje a sada je situacija obrnuta.
Ti si prekinuo post na 450 jutari-zbog toga sam te pitao.
...davanje subvencije malima je vid socijalne podrške, a u ustavu ove države je zapisano da je ona socijalna.......
A sto ne bi recimo bilo kao i do sada, ili da nam jednostavno daju sve pare na racun.... Ovako ce samo za domace seme i narocito djubriva davati povracaj, a ja ne bi da uzimam domaci kamen imam ga ikod mene u dvoriste!!!
Ti si Hank očigledno totalno van ove priče o poljoprivredi u Srbiji.
Ja sam već u poljoprivredi i mogu biti samo još više prisutan u tom polju pre svega jer mislim da to može biti najprofitabilniji posao koji trenutno postoji u Srbiji. Razmišljam svojom glavom. Poljoprivreda je posao kao i svaki drugi, od strateškog značaja za državu, to stoji, što ne znači da poljoprivredniku koji živi isključivo od subvencija ne treba reći istu onu tešku i bolnu istinu koju treba reći i desetinama i stotinama hiljada ljudi nakačenih na državnu administraciju ili državna preduzeća koja su propala pre 20 godina samo nisu obaveštena o tome, već se u životu održavaju upravo zahvaljujući državnim subvencijama: neuspešan si u tom poslu, menjaj nešto pod hitno ili menjaj posao.
Pozdrav.
Jos gubis vreme u raspravi sa njim?!
Jos gubis vreme u raspravi sa njim?!Ti si Hank očigledno totalno van ove priče o poljoprivredi u Srbiji.
Baš bih voleo da vidim tog poljoprivrednika koji živi od subvencija,pa i da su 14000 din koliko su bile...Ja sam već u poljoprivredi i mogu biti samo još više prisutan u tom polju pre svega jer mislim da to može biti najprofitabilniji posao koji trenutno postoji u Srbiji. Razmišljam svojom glavom. Poljoprivreda je posao kao i svaki drugi, od strateškog značaja za državu, to stoji, što ne znači da poljoprivredniku koji živi isključivo od subvencija ne treba reći istu onu tešku i bolnu istinu koju treba reći i desetinama i stotinama hiljada ljudi nakačenih na državnu administraciju ili državna preduzeća koja su propala pre 20 godina samo nisu obaveštena o tome, već se u životu održavaju upravo zahvaljujući državnim subvencijama: neuspešan si u tom poslu, menjaj nešto pod hitno ili menjaj posao...
ili da pravimo godišnje rasporede blokade puteva, pošto nema ni dana u godini, ni puteva po Srbiji koliko ima udruženja onih koji su neuspešni u svom poslu, a željni državnih subvencija.
Pozdrav.
Baš bih voleo da vidim tog poljoprivrednika koji živi od subvencija,pa i da su 14000 din koliko su bile...
lepo rekose na tv u predsednik udruzenja poljoprivrednika iz crepaje " Ko ima njemu daj jos vise a ko nema njemu zumi i to malo sto ima" ( za ovogodisnje subvencije) i da li je profesor sa poljoprivrednog fakulteta il ista je vec , da svi koji imaju preko 50 hektara ne treba da dobijaju subvecije.