Subvencije poljoprivredi za 2014

[video]http://www.blic.rs/Vesti/Politika/521836/Zivkovic-Subvencije-Zeleznici-prebaciti-poljoprivredi[/video]
Zivkovic-Subvencije-Zeleznici-prebaciti-poljoprivredi

Kad je vec spomenut taj PIO,platio sam celokupni porez za ovu godinu,to je za moje prilike oko 60 000din i celokupni iznos zdravstvenog oko 35000 i onaj na salteru lepo kaze nema vise nista to je sve.Posle sam opet nesto otisao do saltera i onaj mi kaze e znas stiglo je jos nesto i treba da se plati jos 8500dinara,pa ZASTO.I to mi rade vec 15 godina svake godine.Moze li neko da mi kaze sta da radim i u cemu je ovde stvar???
Tako je svima ,svake godine povecavaju.I ja uvek izmirujem na vreme, uplacujem kvartalno na vreme,na kraju godine dodje jos plus par hiljada dinara.:sta:

Oni su smesni, ako misle da ce ustedeti tako sto ce ograniciti do 20ha, pa ljudi ce preregistrovati gazdinstva na druga lica, ko je imao 100 ha sada ce uzimati na 5 mesta po 20ha. Opet isto, samo se zove drugacije.....

Nije Dusane bas tako jednostavna ova prica, nisu oni naivni! Pre par godina secas se da je uslov za subv. bio PIO pa su u velikom broju svi nasrnuli da ulaze u PIO sto normalno njima odgovara jer vise novca na raspolaganju imaju ( da ne ulazimo u to sta rade s novcima).
Videcemo mozda samo par dana pre isteka obnove registracije dali ce biti uslov PIO ili ne. Druga stvar koja sledi, mozda ne 2015-te vec odmah sledece je to sto svako ko je preregistrovao gazdinstvo i napravio vise gazdinstva do 20 ha, treba za svako gazdinstvo da uplati PIO i plus kad jos vise njih su u PIO sistemu donece odluku da svaki nosioc gazdinstva prijavi jos jednu osobu kao radnika u tom gazdinstvu kome opet treba uplatiti PIO i zdravstveno.
Sta matematika govori! Za 2 god. evro u nebesa, dinar nikad slabiji, subvencije nikad slabije! PIO + zdravstveno dosta vise od 100.000 din pa to x 2 = mnogo preko 200.000 din a oni nama 240.000 din a mozda i manje, kad im se dize i u ko zna koliko rata.
Razbice nas ko zvecku a mnogi jos uvek nisu svesni u koju masineriju su usli!

Ja sam juce dobio poresko resenje ali ne jedno vec dva jedno na mene drugo na prandedu koji nije ziv vise od 20godin pogledam na papirima sve isto samo imena druga. Kad budu dosli poslacu ih na groblje pa neka naplate od njega, samo moraju da ponesu tamo boks cigara ako oce da pricaju sa njim !

То се и нама десило ове године. Мамин отац, је покојни већ 28 година. Стигао порез да се плати, али са све каматом. Отишао сам и отерао их у три лепе, а да све зачиним, није ме мрзило да понесем и дедину умрлицу и то у више примерака, па нек ови шуци шаљу то у БГ. А ако то не среде у докледно време има да их тужим у Старзбуру са све вовјодом на челу....

Svake godine vec 10god. kad dodje vreme preregistracije, slede nove uredbe nove smicalice da sto manje korisnika dobije te subvencije i to nista nije novo i nije za iscudjavanje, samo se menjuju pisci tih uredbi i nacini kojim ce nam doskociti!!
I ako bude ovo na 20ha, pa 2011 smo imali pokusaj (od jako odgovorne vlade, nikad bolje zabelezene u istoriji srbije) da subvencije iznose 10ha, pa se nekim cudom to odbranilo. Pa gospodo ako vam ne odgovaraju ove subvencije u najavi, upalite vase ljubimce i isterajte ih na protest nezadovoljstva, a ne da kukate kao neke babe narikace!

Draganae, nije tamo nista cudno bilo, jednostavno bili su u mat poziciji Beogradjani nakon neloliko dana kad su im zalihe hrane u prodavnicama pale, al smo ipak odbranili 140 e + povracaj od nafte sto je ukupno bilo oko 170 e po ha!

Za ovu sicu ne isplati se terati traktore :haha:
Po svim granama pucamo ne samo u poljoprivredi, sto se kaze doterali su cara do duvara!

Opet sa druge starne gledam majmune ne opevana kod nas svi krenuli da daju 230-250e ima i sa jacom cenom, a nama sve losije, pa gde je tu logika nabijem ih na 250e, mene ovo vise brine nego subvencije!!! Gde ce mo biti 2016god. sa cenom arende :sta:

Ako ima neko budan eno na tv-u(skupstina) seru nesto za subvencije,budjet,podsticaje....u poljoprivredi.

Svake godine vec 10god. kad dodje vreme preregistracije, slede nove uredbe nove smicalice da sto manje korisnika dobije te subvencije i to nista nije novo i nije za iscudjavanje, samo se menjuju pisci tih uredbi i nacini kojim ce nam doskociti!!
I ako bude ovo na 20ha, pa 2011 smo imali pokusaj (od jako odgovorne vlade, nikad bolje zabelezene u istoriji srbije) da subvencije iznose 10ha, pa se nekim cudom to odbranilo. Pa gospodo ako vam ne odgovaraju ove subvencije u najavi, upalite vase ljubimce i isterajte ih na protest nezadovoljstva, a ne da kukate kao neke babe narikace!
Jelll...jako si pametan.Pa ces onda ti da stanes u red prethodnog dana i prvi da budes na salteru.Zajebi me te lazne moralne propagande koja se zove "ne trebaju subvencije".Znam ja ko je kod mene bio prvi za subvencije.Upravo ti sto nece na proteste,sto im te pare ne trebaju....

oni pricaju o narednoj godini a jos nisu ispostovali staru gde to ima u Eu A kad njima dugujes oni dodju dati plene imovinu pa to nema nigde Akad slusam ministarku ona je vec u junu isplatila sve Pord toga kazu fali nam svinja fali nam ovaca inace imamo plasman Rusija Turska a za ovce znam sigurno da jos nisu isplacene subvencije Ma kakvi da strajkujemo ima da pokoljemo sve do jedne pa nek nemamo mi interesa ali nece imati ni drzava Pa nemoj ovako ispade da oni to nama cine ili nesto poklannjaju Ma ja nisam dobio za naftu ma zito nisam ni sejo kad bi svi se solidarisali davidis kako bi onda bilo nema zita nema hleba LJUDI UJEDINIMO SE

Nazad
Vrh