Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je svima ,svake godine povecavaju.I ja uvek izmirujem na vreme, uplacujem kvartalno na vreme,na kraju godine dodje jos plus par hiljada dinara.Kad je vec spomenut taj PIO,platio sam celokupni porez za ovu godinu,to je za moje prilike oko 60 000din i celokupni iznos zdravstvenog oko 35000 i onaj na salteru lepo kaze nema vise nista to je sve.Posle sam opet nesto otisao do saltera i onaj mi kaze e znas stiglo je jos nesto i treba da se plati jos 8500dinara,pa ZASTO.I to mi rade vec 15 godina svake godine.Moze li neko da mi kaze sta da radim i u cemu je ovde stvar???
Jelll...jako si pametan.Pa ces onda ti da stanes u red prethodnog dana i prvi da budes na salteru.Zajebi me te lazne moralne propagande koja se zove "ne trebaju subvencije".Znam ja ko je kod mene bio prvi za subvencije.Upravo ti sto nece na proteste,sto im te pare ne trebaju....Svake godine vec 10god. kad dodje vreme preregistracije, slede nove uredbe nove smicalice da sto manje korisnika dobije te subvencije i to nista nije novo i nije za iscudjavanje, samo se menjuju pisci tih uredbi i nacini kojim ce nam doskociti!!
I ako bude ovo na 20ha, pa 2011 smo imali pokusaj (od jako odgovorne vlade, nikad bolje zabelezene u istoriji srbije) da subvencije iznose 10ha, pa se nekim cudom to odbranilo. Pa gospodo ako vam ne odgovaraju ove subvencije u najavi, upalite vase ljubimce i isterajte ih na protest nezadovoljstva, a ne da kukate kao neke babe narikace!
Cak sta vise pozeljno. Najvise volim takve ljude. To su sve pravi i ispravi poljoprivrednici.Jel nezakonito ne izaci na proteste,a uzeti subvencije ?