Subvencije poljoprivredi za 2014

Danas svracao u banku Prokredit da uplatim neke pare za odrzavanje racuna, i da se raspitam o nekim kreditima. Kad sluzbenik sa kojim sam pricao kaze sad sam dobio dopis iz Ministarstva Poljoprivrede da ni jedan kredit nece biti odobren dok se ne izmire sve obaveze prema Porezu i PIO a to je takodje i uslov za ostvarivanje subvencija u 2015godini ! Znaci ako vam nije izmiren porez i PIO nista od subvencija u 2015.

Da, nesto tako slicno, mene su zvali iz banke u kojoj imam kredit, treba im dostaviti potvrdu da smo u sistemu PDV-a sto nije problem i potvrdu da smo izmirili nasa dugovanja na osnovu poreza na dohodak gradjana, sto isto naravno nije problem posto sam i to platio bas neki dan.....

Znaci:20 ha+uzorkovanje zemljista+PIO+porez=subvencija...jos im samo PDV fali za uslovljavanje i bice kompletni.

Meni danas leglo nesto na racun,sutra cu proveriti sta je,ili povracaj pdv-a ili za vestak..

...данас сам био у трезору...,питам за субвенције за гориво...још нема ништа...кажу,законски рок за исплату је 31.03....тако да на основу реченог,тешко да ће бити до краја године,тј.у нредних пар дана............

Nazad
Vrh