Subvencije poljoprivredi za 2014

Vojkane to ti je to.Uplatio 97.000 i kažu da nije konačno,treba da stigne krajnji bilans.

Ma nema tajkuna na forumu,sve su to posteni ljudi i celih 10 godina od kad postoje subvencije rade zemlju i odvajaju od usta za kupovinu novih traktora,prikljucaka,auta... :osmeh:

Slika je sa jedne Vojvodjanske stranice, znaci nisam je ja pravio, samo zelim da je podelim sa vama.

104025011573621752854584.jpg

Vojkane to ti je to.Uplatio 97.000 i kažu da nije konačno,treba da stigne krajnji bilans.
Pa sta je sad to koj m.. da placamo koliko im treba ili se zna koja je vrednost poreza za godinu dana.Zasto mi onda salju poresko resenje ako ono nema veze za situacijom???
To ispada za one koji imaju malo zemlje da oni vise daju drzavi nego sto ona daje stimulacije ili po onom fazonu daj prvo ti meni pa cu onda ja tebi..... gadi mi se vise ova politika moje zemlje i zemlja u celini.

Ja uvek kad odem tamo ja posle placanja trazim da mi daju potvdu da sam sve platio ali oni pametni i kazu da ne daju takve potvrde.

Kolege, da li neko ima sveze informacije da li nasa raspala drzava iz jos vise raspalog budzeta, isplacuje novac od goriva i vestackog djubriva? Izgleda da je opet stalo....

Ja sam gorivo predao krajem avgusta, a vestak krajem oktombra. Ma najbitnije je da se da garancija Srbijagasu na 200 miliona eura, a pare koje smo mi dali nece da nam vrate. Bruka..... Ne moraju ni da isplate, ali u tom slucaju zelim svima koji su odgovorni za ovakvo stanje u drzavi, dug zivot i tesku bolest:osmeh:

Nazad
Vrh