Vojkane to ti je to.Uplatio 97.000 i kažu da nije konačno,treba da stigne krajnji bilans.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na sve one koji su uzimali drzavnu zemlju za druge i sve one koji koriste taj novacTe cigle trabaju pogadjati sve vas koji idete po kucama i nabijate cenu arende tj. OTIMATE i sve vas koji ste dogurali cenu u vlasnustvu 10 000e, ovamo pricate o nemastini a otimate se kao prosti, sit sam licemerstva!
Pa sta je sad to koj m.. da placamo koliko im treba ili se zna koja je vrednost poreza za godinu dana.Zasto mi onda salju poresko resenje ako ono nema veze za situacijom???Vojkane to ti je to.Uplatio 97.000 i kažu da nije konačno,treba da stigne krajnji bilans.
ovaj nedeluje kao da ima toliko imanjeSlika je sa jedne Vojvodjanske stranice, znaci nisam je ja pravio, samo zelim da je podelim sa vama.
e sad si ih uplasioJa sam gorivo predao krajem avgusta, a vestak krajem oktombra. Ma najbitnije je da se da garancija Srbijagasu na 200 miliona eura, a pare koje smo mi dali nece da nam vrate. Bruka..... Ne moraju ni da isplate, ali u tom slucaju zelim svima koji su odgovorni za ovakvo stanje u drzavi, dug zivot i tesku bolest
Nije bitno koja je. Samo da sto duze traje i da sav novac koji su pokrali od nas, utrose na lekare. Makar ce se u tom slucaju lekarima biti boljeJel misliš na onu bolest sa tri slova?
Ne plasim ja nikoga. To su moje novogodisnje zelje za politicku bandue sad si ih uplasio