Traktorist
Član
Moje neko misljenje da od tog protesta ne bi bilo nista zato sto ako daju subvencije svim poljoprivrednicima,nastavnicima da vrate plate kakve su im bile onda to ne bi bilo ''stezanje kaisa'' kako nam je Mr.Vucic obecao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači oslobodio si se peruti?Ne nisam bre sta ti je, nego tada imao sam perut znaci sta god uoptrebio nisam uspeo da ga se resim i genijalac od frizera kaze ajd da te osisam na kratko, necu skroz na celavo nego na kratko i peri kosu tri puta dnevno 10 dana mislim da ce pomoci, i ja to uradim i pomoglo mi, medjutim izmedju toga dodje do ovoga sto sam pisao, i drugar mi rece verovatno te zapazaju zbog frizure licis na huligana kao i svi koji su kratko osisani, i od tada se ne sisam tako kratko i nije bilo problema par puta sam testirao izlaske... Stvarno najvise reaguju na one sa kratkim frizurama, a ja to nisam znao, a jbg doslo dete sa sela na fakultet u Drugi grad ...
Sto se mene tice dabogda se Beograd odcepio od Srbije ! A i ubedjen sam da ce protesta biti jer svakim danom poljoprivreda je sve vise i vise unistena. Rekose mi u trezoru da ce do 31. biti isplaceno ostatak.Људи седите у топлим кућама, манте се протеста. Како буде биће. Ми ништа протестом не можемо променити, јер је ово Србија земља дембелија, са одличним демократским законима. Да би се нешто променило мора се ићи у Београд, који је нажалост недостижан за нас, јер би нас успут почистили жандарми са све сајом. Јер је забрањено било какво блокирање наше светске метрополе.....
Ako sam na svim protestima stajao u prvim redovima, mogu moralno za salterom da stanem i prvi i zadnji, moj izbor...A tvoja SLATKORECITOST nema granica, cudi me da nisi neki politicar da odusevljavas siroke mase, a zna se da politicari jedno govore a nesto sasvim drugo rade!Jelll...jako si pametan.Pa ces onda ti da stanes u red prethodnog dana i prvi da budes na salteru.Zajebi me te lazne moralne propagande koja se zove "ne trebaju subvencije".Znam ja ko je kod mene bio prvi za subvencije.Upravo ti sto nece na proteste,sto im te pare ne trebaju....
A, sta bi preporucio za masnu kosu i ispucale pete?Protesti DA ili NE, ali sta su zahtevi?
Ako je jedini zahtev 100ha subvencija JA NECU da ucestvujem! Dokle god ne vidim da se razmislja malo sire, necu da podrzim!
p.s. A ovo za perut. Probaj Head&Shoulders na reklami kazu da uklanja perut.