Subvencije poljoprivredi za 2014

Moje neko misljenje da od tog protesta ne bi bilo nista zato sto ako daju subvencije svim poljoprivrednicima,nastavnicima da vrate plate kakve su im bile onda to ne bi bilo ''stezanje kaisa'' kako nam je Mr.Vucic obecao...

Ja cenim da bi nas zandarmerija pregazila kao miseve. Ne bi od nas ostao ni kamen na kamenu. Svi koji bi se i pojavili bi bili proglaseni za tajkune i pohlepne jer hocemo od gladnog penzionera da uzmemo i to malo sto mu je ostalo.

Pa sigurno ako bi neko njih poslao da bi hekleri radili pa bi imali pregazenu zadarmeriju! Slobodno neka salju, imaju oni i svoje kuce i porodice pa ko kako voli neka izvoli, oni stite svoja radna mesta mi cemo nasa. Ako dodje do toga da oruzjem moramo da vadimo ono sto nam je obecano, ako traze sve da se isplati na vreme ako lizu pozadinu stranim bankama pa nas kolju kamatama, ako je do toga doslo onda pre izlaska spremicemo se!

Jugi dobar si decko , ali nemoj pisati svasta nisi imao prilike pa ne znas kako to izgleda kad je zandarmerija ispred tebe....

Video imao prilike neki su bili normalni neki nenormalni narocito ako gradom uvece krenes a osisan si na 3 milimetra, odmah te zaustavljaju unose se u lice i tome slicno.... Imao sam cela 3 susreta sa njima. Zadnji put oko pola devet uvece 25.12.2009 godine kada su cesljali grad iz neznam ti kog razloga, dva puta su rekli stani stani, ja stao izasli 5 - orica, sto ne stanes kad ti kazem- ja kazem stao sam. Daj dokumenta drugi rece, njega sam odmah prepoznao i sutra dan na ulici u setaliste pridjem i pruzim mu ruku, nasta se on izgubio totalno. Njegova zena pita a vi ste onako fino i ljubazno? JA sam rekoh onaj (malo glasnije da vise ljudi cuju) kome je vas muz pocepao majcu (i pokazem majcu koju me je povukao- na sta moram priznati njegove kolege su odmah rekle stani polako,ali iscepao rukav) od 30 evra kupljenu (i pokazem) u ovu prodavnicu, trazeci dokumenta, a mogao sam ja da zavucem ruku u dzep da mu dam, ali sta cete gospodjo covek voli da cepa i misli niko ga nece prepoznati itd,... Tu smo se ubedjivali jesam li ja pogodio da je covek u specijalnoj ili ne, mada se on kune nisam neznam te... JA sam rekao jel vidis onu sipku(odrzavali se radovi u centru grada Nisa) ako ja uzmem nju i slomim ti kljucnu kost i bude da si to ti, sta cemo onda? Njegova zena vidno uplasila, on me je gledao 10 sekundi, ja sam mu dao majcu i racun i rekao regulisi, ili da odem do Pazarca-sta ti je volja... Tako da nije da nemam nekog iskustva, ali imam i jedno koje je za primer... Isto tako uvece oko 9 u Nisu ja opet sa drustvom malo po gradu, kad opet kontrola obican policajac i jedan od ovih (kako navijaci popularno zovu'' kornjace'') dobar vece dobro vece dokumenta molim, mi izvadimo dokumenta odakle ste oni kazu ja kazem.. JA upitah prvi: Izvinite, a sto ste nas zaustavili? Rutinska kontrola.... Tako da imam iskustava ima i losih i dobrih ljudi medju njima.... Ali niko od tih ljudi pa niko od nas ako hocemo na proteste ne treba da krenemo kao da idemo u rat nego u trazenju svojih prava...
Uvek za mir-Nikad za nasilje...

Znas ja jesam dobar i ako neznam mnogo ljudi na ovom forumu zivot bih dao za njih ako treba jer sam takav, a licno mislim da pre protesta trebamo se ujediniti, ako uopste mislimo da nam protesti uspeju,.... A ovo niti je pretnja nekome nego jednostavno moje misljenje...

- - - - - - - - - -

Uostalom kako hocete, ako ja budem pozvan na proteste, a vidim da su spremili da nas biju, goloruk necu sigurno ici nit cu dozvoliti da zavrsim na vma ili bez ruke jednog oka rebra polomljena i slicno...

Poslednja izmena:
E to je sada iznad nasih moci, uglavnom kazem doa se protestuje mirno bez nereda, ali ja opet kazem bolje je da se ujedinimo i razgovaramo i to je to od mene za ovu temu :) Javicu samo kada stignu uplate :)

Ne nisam bre sta ti je, nego tada imao sam perut znaci sta god uoptrebio nisam uspeo da ga se resim i genijalac od frizera kaze ajd da te osisam na kratko, necu skroz na celavo nego na kratko i peri kosu tri puta dnevno 10 dana mislim da ce pomoci, i ja to uradim i pomoglo mi, medjutim izmedju toga dodje do ovoga sto sam pisao, i drugar mi rece verovatno te zapazaju zbog frizure licis na huligana kao i svi koji su kratko osisani, i od tada se ne sisam tako kratko i nije bilo problema par puta sam testirao izlaske... Stvarno najvise reaguju na one sa kratkim frizurama, a ja to nisam znao, a jbg doslo dete sa sela na fakultet u Drugi grad ...

Људи седите у топлим кућама, манте се протеста. Како буде биће. Ми ништа протестом не можемо променити, јер је ово Србија земља дембелија, са одличним демократским законима. Да би се нешто променило мора се ићи у Београд, који је нажалост недостижан за нас, јер би нас успут почистили жандарми са све сајом. Јер је забрањено било какво блокирање наше светске метрополе.....

Ne nisam bre sta ti je, nego tada imao sam perut znaci sta god uoptrebio nisam uspeo da ga se resim i genijalac od frizera kaze ajd da te osisam na kratko, necu skroz na celavo nego na kratko i peri kosu tri puta dnevno 10 dana mislim da ce pomoci, i ja to uradim i pomoglo mi, medjutim izmedju toga dodje do ovoga sto sam pisao, i drugar mi rece verovatno te zapazaju zbog frizure licis na huligana kao i svi koji su kratko osisani, i od tada se ne sisam tako kratko i nije bilo problema par puta sam testirao izlaske... Stvarno najvise reaguju na one sa kratkim frizurama, a ja to nisam znao, a jbg doslo dete sa sela na fakultet u Drugi grad ...
Znači oslobodio si se peruti?

Људи седите у топлим кућама, манте се протеста. Како буде биће. Ми ништа протестом не можемо променити, јер је ово Србија земља дембелија, са одличним демократским законима. Да би се нешто променило мора се ићи у Београд, који је нажалост недостижан за нас, јер би нас успут почистили жандарми са све сајом. Јер је забрањено било какво блокирање наше светске метрополе.....
Sto se mene tice dabogda se Beograd odcepio od Srbije ! A i ubedjen sam da ce protesta biti jer svakim danom poljoprivreda je sve vise i vise unistena. Rekose mi u trezoru da ce do 31. biti isplaceno ostatak.

Citam temu i umirem od smeha. Kao da sam dosao na forum "lepota i zdravlje". Glavni problem je perut naseg kolege :haha: Nego, dokle se stiglo sa isplatom?

Jelll...jako si pametan.Pa ces onda ti da stanes u red prethodnog dana i prvi da budes na salteru.Zajebi me te lazne moralne propagande koja se zove "ne trebaju subvencije".Znam ja ko je kod mene bio prvi za subvencije.Upravo ti sto nece na proteste,sto im te pare ne trebaju....
Ako sam na svim protestima stajao u prvim redovima, mogu moralno za salterom da stanem i prvi i zadnji, moj izbor...A tvoja SLATKORECITOST nema granica, cudi me da nisi neki politicar da odusevljavas siroke mase, a zna se da politicari jedno govore a nesto sasvim drugo rade!

Čitam ove postove i pitam se ko to mene ili bilo koga tera da plaća PIO i zbog čega :sta: ja jednostavno ne želim penziju od 10.000 din.i TAČKA po meni je to čisto UCENJIVANJE ne bi li država namakla novce.

Nazad
Vrh