Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko tebe, i nas, ista pita. Budi zadovoljan sto ti uzmu samo 8 %, mogu oni i vise od toga.To su hteli da proguraju i prosle godine. Ne moze tako jednostrano da izgubimo pdv nadoknadu. Reciprocitet mora biti da vodimo prosto knjigovodstvo. Kako sam platio pdv za sav repromaterijal, izuzece od placanja 8% pdv na prodaju robe smatram neprihvatljivom.
Licno moje misljenje je da to nece proci.
Jer to za osiguranje onaj suncokret od u atar sto ga grad tuko?Za naftu ništa ali je leglo za osiguranje
Cudi me,meni isplatili a ja predao u julu,mozda je neka greska kod tvojih racuna,proveri tbicno ne preskacu mesece nego idu redomPredato za naftu 27 maja jos nista.
Jer to za osiguranje onaj suncokret od u atar sto ga grad tuko?
Pa ta cigla treba da udari u glavu neke koji njom ne razmišljaju.Šta mene briga jesu li na vlasti kurte-žuti ili murte-crni(zaviše nas u crno).Znam da su tada subvencije bile 150eur/ha jer je euro na današnji dan bio 2009. oko 95 rsd.Pa na sve to bespovratna sredstva za mehanizaciju ,pa krediti subvencionisani.....a sad šta?Zar je dobro nemati?Boze baci ciglu, pardon par cigala, i budi veoma precizan.
Te cigle trabaju pogadjati sve vas koji idete po kucama i nabijate cenu arende tj. OTIMATE i sve vas koji ste dogurali cenu u vlasnustvu 10 000e, ovamo pricate o nemastini a otimate se kao prosti, sit sam licemerstva!