Subvencije poljoprivredi za 2014

Meni jos nista od povracaja za frezu, predao sam 5. 11. Sve mi se cini da neci nista dobiti :haha:[/QUOTE Je si li siguran kolega da si predao u roku? Ne mogu da se setim do kada je bio rok. Proveri na internetu,ako nisi "blagovremeno" predao dokumenta,ne nadaj se.

108502026948100306178446.jpg

Aj sto nas lazu, al' sto nam i usi zavrcu. Ovi su gori od onog bradonje iz Sapca koji je morao da nosi bradu da bi sakrio obraz.

Juče legla subvencija za dizel,predato 27.07. Prijatno sam iznenadjen jer ne slavim sv. Nikolu. Verovatno će za djubrivo uplatiti za Božić.

Danas potpisali ugovore o dodeli subvencija po kojima nam opština St. Pazova(odeljenje za poljoprivredu) vrši povraćaj 20% od premije osiguranja za ratarsku proizvodnju.:osmeh:

Priča se da će iduće godine ukinuti onih 8% (ili smanjiti na 4%) PDV-a koji se vraća poljoprivrednicima koji nisu u PDV-u. Da li neko zna nešto o tome?

Poslednja izmena:
To su hteli da proguraju i prosle godine. Ne moze tako jednostrano da izgubimo pdv nadoknadu. Reciprocitet mora biti da vodimo prosto knjigovodstvo. Kako sam platio pdv za sav repromaterijal, izuzece od placanja 8% pdv na prodaju robe smatram neprihvatljivom.

Licno moje misljenje je da to nece proci.

Nazad
Vrh