Zlatko Pap 76
Član
I meni danas legle uplate za djubrivo
Kad si predao ja sam 12.09 nema još....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni danas legle uplate za djubrivo
Pa gde je zahvali seSubvencije za đubrivo i gorivo ko je predao sve ispravno biće isplaćene do 31.12.
Hvala na obavestenju Mindjusar@Pa gde je zahvali se
U pravu si druže,ali samo delom! Subvencije i kad ukinu,cena zakupa pasti NEĆE, budi u to uverenNikome nije do subvencija,treba ih ukinuti,šta će nam one,samo su digle zakupe,velike gazde će propasti bez njih.....a danima kukate i praktično samo što ne molite da Vam se uplate.Kako ljudi znaju da sami sebe lažu i da žele ono što znaju da ne žele.E kako je lepo kad komšiji crkne krava makar pet minuta pre moje....zemlja Srbija i njena Srpska posla.
Pa to im je cilj da se stanovnistvo sto vise iseli,da se ukrupni sto vise,i onda ce te takozvane velike pojesti za dorucak,ali mislim da bez strategije poluprivrede,koju nasi namerno neprave,nema nista,.Nikakve subvencije tu nepomazu.e gospodo draga za 3 godine premaje za ratarstvo samo do 5 ha i 3l nafte i sveca,i onaj odozgo misli da treba da manemo zemlju kinezima,sve jedno strancima.dobro su nas zavrnuli,za sledecu godinu drzava u minusu 6 000000000 evra,sta reci onaj odozgo kaze da se iselimo sa balkana