Subvencije poljoprivredi za 2014

Uplaceno sve i za djubrivo i naftu i za biljnu proizvodnju predato 26.06.2014..

Gospodin Mindjusar ponovo dobro informisan. ::svaka cast::

Da i vi ostali redovno pratite i čitate dešavanja znali bi takođe sve i ne bi morali da čekate da vam neko na forumu objavi šta i kako teče.

Nikome nije do subvencija,treba ih ukinuti,šta će nam one,samo su digle zakupe,velike gazde će propasti bez njih.....a danima kukate i praktično samo što ne molite da Vam se uplate.Kako ljudi znaju da sami sebe lažu i da žele ono što znaju da ne žele.E kako je lepo kad komšiji crkne krava makar pet minuta pre moje....zemlja Srbija i njena Srpska posla.

e gospodo draga za 3 godine premaje za ratarstvo samo do 5 ha i 3l nafte i sveca,i onaj odozgo misli da treba da manemo zemlju kinezima,sve jedno strancima.dobro su nas zavrnuli,za sledecu godinu drzava u minusu 6 000000000 evra,sta reci onaj odozgo kaze da se iselimo sa balkana

Nikome nije do subvencija,treba ih ukinuti,šta će nam one,samo su digle zakupe,velike gazde će propasti bez njih.....a danima kukate i praktično samo što ne molite da Vam se uplate.Kako ljudi znaju da sami sebe lažu i da žele ono što znaju da ne žele.E kako je lepo kad komšiji crkne krava makar pet minuta pre moje....zemlja Srbija i njena Srpska posla.
U pravu si druže,ali samo delom! Subvencije i kad ukinu,cena zakupa pasti NEĆE, budi u to uveren

Ajd sad da kazem nesto...govorim sa moje tacke gledista dobio sam povracaj za masinu od tih 40%,jednostavno dao mi je neko nesto na lepe oci,ja sam te pare dobio i ne moram da ih vratim tako da hvala imza to, gorivo i djubrivo mogli su da kazu nema nista budzet je prazan nema se para,kad smo mogli da smanjimo plate u javnom sektoru i vama cemo da uskratimo subvencije itd.Ne zelim da polemisem i pono diskutujem sve je receno 1 000 puta ali znam da su svi cutali kad se dobijalo 12 000 po ha dobijao je i kurta i murta,moramo biti mali i realni i gledati stvari iz vise uglova...Ne podrzavam politiku ni Vucica i predhodnika to jest zutih.Bicu zadovoljan kad jednom bude stabilna politika poljoprivrede i sigurna kolko toliko ako je to uopste moguce.A da nam drzava nikad nista nije dala to su price za malu decu.

e gospodo draga za 3 godine premaje za ratarstvo samo do 5 ha i 3l nafte i sveca,i onaj odozgo misli da treba da manemo zemlju kinezima,sve jedno strancima.dobro su nas zavrnuli,za sledecu godinu drzava u minusu 6 000000000 evra,sta reci onaj odozgo kaze da se iselimo sa balkana
Pa to im je cilj da se stanovnistvo sto vise iseli,da se ukrupni sto vise,i onda ce te takozvane velike pojesti za dorucak,ali mislim da bez strategije poluprivrede,koju nasi namerno neprave,nema nista,.Nikakve subvencije tu nepomazu.

Nazad
Vrh