markokg1982
Član
Ajd neka neko javi ako je predao posle 27og maja 6000 din/ha, a pritom i dobio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce je bila nedelja kako su mogli da podeliv subvencijeKazu da su juce podelili najveci deo subvenicija. I osnovne, i za gorivo, i za vectak, i stocarima, kazu svi su dobili juce.
Ups, zaboravio sam da kazem da su subvencije preusmerene ka novim korisnicima, ali to nije ni bitno, bitno je da su pare namenski utrosene.Juce je bila nedelja kako su mogli da podeliv subvencije
Ups, zaboravio sam da kazem da su subvencije preusmerene ka novim korisnicima, ali to nije ni bitno, bitno je da su pare namenski utrosene.
Zivela Srbija !!!
E pa druze to su oni sto su krali pa su i nama dali a ovi kradu ali nama nista nedadu.Koji racuni?!!! Sledece godine dobicemo sipak a ne subvencije! Mada i ove su sranje a ne subvencije! Za ove koji su kratkog pamcenja samo da podsetim da su subvencije u pravom smislu reci bile onda kad smo dobili 14000 din/ha + 37 din refakcije po litru nafte a to je bio iznos od skoro 170 evra/ha 1e = 100 din.
Da smo bili pametni izborili bismo se za bolje subvencije kao sto ima sav normalan svet ovako zbog zavidnih i onih koji iz inata nece subvencije ali ne prestaju da laju po forumima i javnim mestima da treba prekinuti takav vid pomoci, a prvi dan se polome da predaju zahteve za istim, stigli smo do toga da ce nam rado od sledece godine servirati zilava m.da mesto pecenih bubrega!!!
A za ostalo da im detaljnije pojasnim i kad sam i gde predao i kome... cekam odgovor. Ali mi cudno da za subvencije za gorivo da mi odgovore da su navodno isplacene, kad kod mene skoro niko nije dobio ni dinara, sto sam im i odgovorioIsplate za gorivo su navodno isplaćene...