Danas zvao trezor, dva meseca ni dinar nisu isplatili, i ne zna niko kada ce ponovo krenuti! Verovatno pre nekih izbora!
Nije tačno da nisu isplaćivali meni su isplatili prošlog meseca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas zvao trezor, dva meseca ni dinar nisu isplatili, i ne zna niko kada ce ponovo krenuti! Verovatno pre nekih izbora!
Kako ces da prometujes ako izbrises gazdinstvo?Od subvencija nema nista po svemu sudeci jer je diktator tako nasao zackoljicu da nam ne isplti.A od sledece godine ja brisem gazdinstvo i hvala lepo na svim subvencijama koje nismo dobili.
Šta bi se desilo da smo svi otišli prvig dana.Možda bi u tom slučaju i ti danas čekao te pare.Nekome su itekako potrebne a nekom kao tebi možda nisu.Nismo svi u istoj finansijskoj situaciji.Pokušaj samo da razumeš te ljude koji su se možda i zadužili da bi posejali a sada čekaju te pare kao ozeblo sunce,ali je u našoj državi sad preča gej parada nego isplata subvencija.Kakvi ste vi likovi, pare koje dobijam gratis nije bitno kad dodju vazno je da dodju. A doći će pre ili kasnije a to što nekima zapinju to je nešto drugo. Šta ste radili prvog dana predavanja zahteva kad su vam toliko trebale par. Ja sam odvojio taj dan 15 min za zahtev i ostatak dana izblejao.
U Sapcu prvih dvadesetak dana ne mozes da pridjes zgradi a kamoli salteru za preregistraciju od onih, kao, "velikih" i onih kojima ne trebaju pare.Za ovu godinu sam cuo da je prvi dan pred trezorom bio red u cetiri ujutro.Nije mi jasno samo sto se neki guraju da predaju prvog dana, ako im ne trebaju te pare koje nam drzava daje "na poklon"
Nije mi jasno samo sto se neki guraju da predaju prvog dana, ako im ne trebaju te pare koje nam drzava daje "na poklon"