Subvencije poljoprivredi za 2014

Rekao Vucic da nisu imali dovoljno projekata da potrose sve novce, pa reko da probam. Nevidjena demagogija na koju narod naseda. Strasno.

Ja samo ima jednu poruku za min poljoprivrede a to je-Ne trebaju nam subvencije i nista drugo od vas LJUDI PUSTITE NAS DA RADIMO!i sjasite nam sa vrata vec jedared,jebale vas strategije,filozpfije itd.Znamo mi kako i sta treba da se radi samo nas pustite da DISEMO I IDITE I TRI P M!!!!!!!!!
U cije ime ti nastupas? Ako tebi netrebaju pisi u jednini.

Evo da preformulisem NE TREBAJU MI subvencije jebale vas one sjasite sa moje grbace!Samo da ih UKINU to bi voleo vise nego ista pa da vidim ko ce da radi zemlju,ja sam je radio i bez njih i da napomenem da one od 12 000 nisam koristio......i nisam propao :bravo:

Evo da preformulisem NE TREBAJU MI subvencije jebale vas one sjasite sa moje grbace!Samo da ih UKINU to bi voleo vise nego ista pa da vidim ko ce da radi zemlju,ja sam je radio i bez njih i da napomenem da one od 12 000 nisam koristio......i nisam propao :bravo:
Ti ih ne koristis, nama hoces da ih ukines pa sta trazis u ovoj temi?

Rekao Vucic da nisu imali dovoljno projekata da potrose sve novce, pa reko da probam. Nevidjena demagogija na koju narod naseda. Strasno.

Meni je odmah to sumnjivo bilo. Jos prosle godine u ovo vreme se pricalo o kreditima od Arapa, ali previse ne realno deluje. Politicari kupuju narod slatkim pricama.

Grunt,dedovi nasi su radili bez subvencija citav zivot i nisu propali jer su imali zlatne prasice i pozlacene poljoprivredne proizvode koje kad uporedimo sa ovim sada su imali visoku ne realnu vrednost. Subvencije su mi ove godine dobro dosle ali ne vidim da sam nesto napredovao ili se obogatio od njih.

Pa da al sta sad da skidamo gace i natrcimo se za pisljive subvencije?Imajmo malo dostojanstva i obraza ili nek nam daju subvencije kao sto su u EU jer potenciraju na tome (da i kod nas bude sve kao sto je tamo,pa nek budu i subvencije)ili neka ih ukinu!Dajte realne cene goriva repromaterijala i zavrsena prica.

Resio Silikonac da nas odradi po kratkom postupku da nas pokopa sve uz obecanearapske kredite i puna usta poljoprivrede.Gebels dvadeset i prvog veka.

Pa da al sta sad da skidamo gace i natrcimo se za pisljive subvencije?Imajmo malo dostojanstva i obraza ili nek nam daju subvencije kao sto su u EU jer potenciraju na tome (da i kod nas bude sve kao sto je tamo,pa nek budu i subvencije)ili neka ih ukinu!Dajte realne cene goriva repromaterijala i zavrsena prica.
Ne bi nam ni trebale ali necemo dobiti sad ni realne cene inputa
niti subvencije

Sto ne kazu zasta tacno daju pare ,i ako daju da daju svakom ko konkurise,a ne da traze dlaku u jajetu i da stavljaju rokove od 3 dana!!

Kome trebaju subvencije zalagace se za iste, kome ne trebaju,neka ih opet uzme, i neka ih pokloni onoj deci koja prose po ulicama ili neka kupi garderobu za decu bez roditeljskog staranja, time nece iskoristiti subvencije, uzece od drzave i dace onima kojima to stvarno treba. Tacka, and the story. Kome se ne svidja to sto uzimamo crkavicu od subvencija (a svi se slazemo da je mala) neka uradi ovo sto sam predhodno napisao- digne lovu i pokloni je onima kojima je to najpotrebnije!

Čini mi se da se dobro razumeš u materiju a kažeš da se nebaviš poljoprivredom,možda radiš pri nekom ministarstvu? :ppozdrav:

Taman posla, radim u privatnoj firmi, ali dobro znam kako stvari funkcionisu.

Ovakav rezon je van pameti, pa u ministarstvu bi ovakav predlog docekali oberucke - ukidaju se subvencije, a "radi se na predlogu izmena koje ce uciniti cene goriva i repromaterijala povoljnijim za ratare" - od cega naravno nikad ne bi bilo nista. Ne treba revolt ovako ispoljavati, narocito kad znamo da je nerealno da se smanji cena goriva.

Ovo oko investivija mi nije jasno. Ima li ko kakve konkretne informacije.
Da li bi to trebalo da znaci da ako recimo neko kupi, npr novu sejlicu, koja kosta 5000 eura, a ima registrovano 50 ha, dobija od drzave 6000 x 50 he. To bi bilo negde oko pola masine.

Nazad
Vrh