Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U cije ime ti nastupas? Ako tebi netrebaju pisi u jednini.Ja samo ima jednu poruku za min poljoprivrede a to je-Ne trebaju nam subvencije i nista drugo od vas LJUDI PUSTITE NAS DA RADIMO!i sjasite nam sa vrata vec jedared,jebale vas strategije,filozpfije itd.Znamo mi kako i sta treba da se radi samo nas pustite da DISEMO I IDITE I TRI P M!!!!!!!!!
Ti ih ne koristis, nama hoces da ih ukines pa sta trazis u ovoj temi?Evo da preformulisem NE TREBAJU MI subvencije jebale vas one sjasite sa moje grbace!Samo da ih UKINU to bi voleo vise nego ista pa da vidim ko ce da radi zemlju,ja sam je radio i bez njih i da napomenem da one od 12 000 nisam koristio......i nisam propao
Rekao Vucic da nisu imali dovoljno projekata da potrose sve novce, pa reko da probam. Nevidjena demagogija na koju narod naseda. Strasno.
Ne bi nam ni trebale ali necemo dobiti sad ni realne cene inputaPa da al sta sad da skidamo gace i natrcimo se za pisljive subvencije?Imajmo malo dostojanstva i obraza ili nek nam daju subvencije kao sto su u EU jer potenciraju na tome (da i kod nas bude sve kao sto je tamo,pa nek budu i subvencije)ili neka ih ukinu!Dajte realne cene goriva repromaterijala i zavrsena prica.
A I nas za njihKako njih boli za sve nas !!!!
Čini mi se da se dobro razumeš u materiju a kažeš da se nebaviš poljoprivredom,možda radiš pri nekom ministarstvu?
Pa da al sta sad da skidamo gace i natrcimo se za pisljive subvencije?Imajmo malo dostojanstva i obraza ili nek nam daju subvencije kao sto su u EU jer potenciraju na tome (da i kod nas bude sve kao sto je tamo,pa nek budu i subvencije)ili neka ih ukinu!Dajte realne cene goriva repromaterijala i zavrsena prica.