milan_spay
Član
Danas dobio resenje o upiusu u poljoprivrednog gaz. u njemu mi pise da sam u pasivni status pa me interesuje dali imam pravo na subvencije[/QUOTE
Saznaj zašto si u pasiv!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas dobio resenje o upiusu u poljoprivrednog gaz. u njemu mi pise da sam u pasivni status pa me interesuje dali imam pravo na subvencije[/QUOTE
Saznaj zašto si u pasiv!!!
I kod nas je tako i nema nikakvih problema.Prekjuce svratio u trezor i uzeo zahtev za regres da popunim kuci...Sad vidim da zahtevi glase na 2013 godinu...jeli to i kod drugih trezora slicna situacija?
Predao zahtev za 10 min. nema skoro pa nikoga na salteru.
Pa ni na računima za gorivo ne piše L (litara ) ,što bi značilo da i njih ne primaju .Mene vratili sa saltera,kazu da na fiskalnom racunu mora da stoji oznaka za kilogram(KG),ako pise npr. UREA 1000 a treba UREA 1000 KG...to nije reseno uredbom i ceka se nova kojom ce se to resiti...kad da dodjem,kazu dodji za 10 dana...mozda je pisano o tome ovde a nisam sve iscitao...svi su mi racuni MK
Mene vratili sa saltera,kazu da na fiskalnom racunu mora da stoji oznaka za kilogram(KG),ako pise npr. UREA 1000 a treba UREA 1000 KG...to nije reseno uredbom i ceka se nova kojom ce se to resiti...kad da dodjem,kazu dodji za 10 dana...mozda je pisano o tome ovde a nisam sve iscitao...svi su mi racuni MK
el ima neko obrasce za djubrivo i gorivo posto trezor u Paracinu neprima zahteve jer nema obrasce