mindjušar
Član
Jel istina da je trezor u Vrbasu već počeo isplatu ovih 6000 po ha? Imam informaciju da su neki već dobili,većinom iz Srbobrana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel istina da je trezor u Vrbasu već počeo isplatu ovih 6000 po ha? Imam informaciju da su neki već dobili,većinom iz Srbobrana
A gde ti je brat Mirko i SlavkoEvo popunjavam sa kumom zahtev za subvencije
Mirko nema pojma o tome,ne ostvaruje subvencije i ne zanima ga to,a Slavko mi je pomogao,njega sam zvao.I nebi se bas zajebavo na Slavkov racun,vec je jednom sa foruma skrcao k....kad su trgovali,a pisao je svasta ovde o njima dvojici.Taj nikom ne ostaje duzen,nema sanse da zaboraviA gde ti je brat Mirko i Slavko
U redu u Policiji,tamo je redovna musterijaOni su zauzeli mesto u redu......
Mnogo firmi kojima je pretezna delatnost prodaja djubriva zbog velike kolicine je lakse baratati u tonama pa je jedinica mere tona ili ''t'' sto je medjunarodna priznata jedinica,tako da je apsurd da ga svi u svetu priznaju a Srbija ne...ili cemo je morati prevesti na cirilicu...ma izmislice svasta,pa i novu toplu vodu,samo da ne daju pare!Radivoj.Nadlacki@
Pa u kojim jedinicama mere stoji iskazana kolicina djubriva?
Ja do sad u mom zivotu nisam video da neko prodaje djubrivo i na racunu da ne stoji kilaza,ovo sam sad prvi put ovde procitao.
Radivoj.Nadlacki@
Pa u kojim jedinicama mere stoji iskazana kolicina djubriva?
Ja do sad u mom zivotu nisam video da neko prodaje djubrivo i na racunu da ne stoji kilaza,ovo sam sad prvi put ovde procitao.
Kako gde. Ja sam malo pre došao iz Vrbasa gde sam predao zahtev za onih 6000 po ha (za gorivo i veštak nemam račune). Pre mene je bio čovek sa istim problemom, ne piše kg na fiskalnom. Službenica mu je ljubazno objasnila da za sad ne primaju takve račune, ali da se radi na ispravljanju uredbe (ili tako nešto, nisam dobro čuo) i da će i ti računi važiti, samo da će ih morati doneti ponovo za desetak dana. Tako da ne vidim nikakav problem što se službenica na šalteru tiče, ne komplikuju to one već neko iznad njih...