ZivaB
Član
Које разлике ја их не видим?Nisam znao da ima razlike u subvencijama izmedju "Srbija-Vojvodina", definitivno zivim u zabludi , ja sam misli da je to jedna te ista drzava...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Које разлике ја их не видим?Nisam znao da ima razlike u subvencijama izmedju "Srbija-Vojvodina", definitivno zivim u zabludi , ja sam misli da je to jedna te ista drzava...
nezelim da se prepirem vojvodina srbija i ko ima bolje uslove ali kolega jedno znam da ako ja i ti posadimo krompir kod tebe je bolje ako imamo sljivu kod tebe je bolje ako imamo malinu kd tebe je bolje i tako dalje a logicno je da je kod mene u vojvodini bolje sa zitaricama pa ti razmisli ko tu nije nas mislim da je bespotrebno voditi politiku sa pitanjem ZASTO JE NEKOME BOLJE NEGO MENI vec treba videti ZASTO JE MENI GORE NEGO NJEMU u to neracunam novokomponovane bogatune
Које разлике ја их не видим?
Pa da ovo smo već apsolvirali. S tim da su se mnogi prevarili kupujući na privatnim pumpama gasno ulje- el tj. gasno ulje lož ulje pa bi se isti trebali raspitati za svoje subvencije ali mislim da im račune neće priznati. Mada sad svako praktički ima 60 l/ha a ne 120 kao ranijih godina tako da će se do novembra takoličina kupiti i pored kupljenog goriva za koje ne važe računi za subvencije.OBAVESTENJE za sve kolege konacno da se zna
RACUNI od djubriva i goriva (evrodizel i gasno ulje0,1) vaze ako su izdati u periodu 01.01.-15.11.2014.
Zahtev za regres za djubrivo i gorivo se podnosi jedanput godisnje u periodu 05.maj-20.novembar.2014.
Rracuni za gorivo vaze sa svih pumpi .
Djubrivo se regresira sa 10.din/kg a najvise 3000 din/ha.
Gorivo se regresira sa 50 din/l a najvise do 3000 din /ha
Pa lepo pise u pravilniku sta nije jasno?Za jedan litar drzava daje 50 dinara,60 litara x 50 dinara = 3000 dinara.zasto jedan od vas kaze da je to 60 lit/ha, kad je 3000 din/ha=20 lit/h?treba da se prikaze da si kupio goriva u kolicini od 20 lit/ha?da li je tako ili gresim?
e,nek si nam i rekaoRekao je vama minđušar da će biti iznenađenja