Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druže nije upola manje nego nula subvencija citaj http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/432534/Glamocic-Menjamo-nacin-subvencionisanja-u-2014
Neznam za tebe ali meni puno znaci svaka subvencija bez subvencije pucamo sigurno ja radim oko 35ha nisam veliki poljoprivrednik a ni jako mali ali svoje zemlje imam tek oko 10ha znaci malo. Videcemo ja sam protiv da se ukine subvencionisanje poljoprivrede ,svako ko je normalan ce da se slozi samnom neborimo se mi ovde svi koji smo veliki ,vec se borimo i mi mali za te subvencije koje nam puno znace. Ovo ne smemo dozvoliti a da se mi nepitamo poljoprivrednici. I posle opet kazu evo opet ovi poljoprivrednici prave sr..... blokade sta ti ja znam sta,ali se nepitaju ko nas na to primorava !
- - - - - - - - - -
Budi siguran da ce se odazvati nebrini se ovo nece tako lako proci bez blokada.
Ja Zelim da zamolim sve kolege koje rade od 1hektara do 20hektara i one kojerade preko 20 hektara pa do 100 hektara, da napravimo neko virtualno udruzenje, koje ce funkcionisati (da tako kazem) preko interneta, a za sve probleme resavati zajednicki, ajmo da svako od nas u nasem kraju pokusa da napravi udruzenje koje ce pristupiti nasoj uniji malih srednjih poljoprivrednika!
PS: Ne zelim da se oni koji rade vise od 100hektara naljute, ali ako gresim rado cu ispraviti svoje postupke:
1) Smatram da oni koji rade vise od 100hektara da su u boljoj poziciji nego onaj sa 50
2) Ako zele ( Ako mi uspemo da napravimo udruzenja koja ce biti pod jednom unijom) mogu se prikljuciti nama koji smo mali i srednji,
3) Svaka sugestija predlog bice prihvacen ako iole moze da pomogne svakom nasem poljoprivredniku
Ako ste za ovu ideju da sprovedemo u delo, rado cu ucestvovati u stvaranju jedne nove ere poljoprivrednika, molim sve poljoprivrednike da se izjasne povodom ovog predloga! izvinite za