Sveta Toza
Član
Ma nisu problem subvencije nego celokupna agrarna politika koja je puna rupa i propusta sto idu na ruku veleposednicima a znate na koga mislim, ova crkavica je samo mazanje ociju da bismo cutali a ja se pitam dokle vise tako??? Mi ovde mlatimo praznu slamu dok oni smisljaju kako ce nas sistemski unistiti, dok se neujedinimo i konkretno odredimo ciljeve ni bog nam ne moze pomoci...
Kad se stane na put malverzacijama i kad se iskristalise ko se bavi stvarno poljoprivredom tada ce se moci nesto uraditi jer dokle god pare iduu u pogresne ruke svima nama sto smo nezadovoljni nece biti bolje!
- - - - - - - - - -
I nisam imao nameru da prizivam nikoga s toga se izvinjavam ako se neko osetio uvredjenim, Diklofen ono pitanje nije prozivka a verujem da mozes objasniti sta zapravo ljudi rade a ja zelim da ukazem posle na nesto izvinjavam se
Kad se stane na put malverzacijama i kad se iskristalise ko se bavi stvarno poljoprivredom tada ce se moci nesto uraditi jer dokle god pare iduu u pogresne ruke svima nama sto smo nezadovoljni nece biti bolje!
- - - - - - - - - -
I nisam imao nameru da prizivam nikoga s toga se izvinjavam ako se neko osetio uvredjenim, Diklofen ono pitanje nije prozivka a verujem da mozes objasniti sta zapravo ljudi rade a ja zelim da ukazem posle na nesto izvinjavam se