nije nov traktor ali je pumpa radjena skoro i nije bilo problema do ove nafte, niti je bilo nafte u karteru pumpe jer se ulje u pumpi menja na 60 sati pumpa je uradjena pre 1500 sati.Nov traktor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije nov traktor ali je pumpa radjena skoro i nije bilo problema do ove nafte, niti je bilo nafte u karteru pumpe jer se ulje u pumpi menja na 60 sati pumpa je uradjena pre 1500 sati.Nov traktor?
Kod DDORa nisu bitni brojevi parcela niti se upisuju u polisi,jedino u slucaju duvanaMože se menjati setvena struktura do kraja meseca i ja imam neke parcele zbog osiguranja moraju da se "gađaju"
Do juce, danas je vec kasno.Dokle su isplatili subvenciju po hektaru?
Mislim da je vreme da se otvori tema Protestna voznja traktorima 2013.
Neslažem se da je kasno za proteste. Od ove vlade, doživećemo najveće razočaranje po pitanju poljoprivrede. Subvencioniše se prodaja Italijanskog Fiata. Subvencionišu se radna mesta po 10.000 eur. srtanim ulagačima, po svakom zaposlenom radniku. Raznorazne poreske olakšice stranim investitorima, samo za domaću privredu i poljoprivredu nema novca.Ja mislim druže da je kasno za bilo koji vid protesta,I sa kojim zahtevima izaći.To je sve trebalo ići zimus pa da nam sve na proleće bude poznato a ne kao sad.
Pa sve sto je Danijel rekao je istina,necemo valda i dalje samo raditi pognute glave pustiti da nas pljackaju i cutati kao telad,a u normalnim drzavama poljoprivrednici su ti koji smenjuju ministre i vladePolitika je zabranjena na ovom forumu.Pronađite neki forum koji je kreiran namenski za politiku pa tamo raspredajte o kome hoćete.Ovde se piše o poljoprivredi.