Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Čekaj samo da se završe radovi.Pa kad nam bude dosadno i setimo se subvencija možda se ponovo formiraju kolone.

Ja mislim da su nas definitivno preveli žedne preko vode i to bez ijedne trzavice.Mi sad lepo nismo obavešteni (kao Koštunica) ni kada ćemo dobiti ni šta ćemo dobiti.Za naftu će dobar deo ućariti jer u startu pored svog repromaterijala moraš uzeti i svu naftu.
Ja mislim da država u ovom momentu nema ni dinara za subvencije.Prdnula nam država u čabar.

Ja mislim druže da je kasno za bilo koji vid protesta,I sa kojim zahtevima izaći.To je sve trebalo ići zimus pa da nam sve na proleće bude poznato a ne kao sad.
Neslažem se da je kasno za proteste. Od ove vlade, doživećemo najveće razočaranje po pitanju poljoprivrede. Subvencioniše se prodaja Italijanskog Fiata. Subvencionišu se radna mesta po 10.000 eur. srtanim ulagačima, po svakom zaposlenom radniku. Raznorazne poreske olakšice stranim investitorima, samo za domaću privredu i poljoprivredu nema novca.
Rasprodaju državno poljoprivredno zemljište kao svoju dedovinu, kao da ta zemlja pripada njima a ne narodu Srbije.
I tako dalje...
http://www.youtube.com/watch?v=40YkMPhc5AM

Poslednja izmena:
Politika je zabranjena na ovom forumu.Pronađite neki forum koji je kreiran namenski za politiku pa tamo raspredajte o kome hoćete.Ovde se piše o poljoprivredi.

Ma sta vam je, krenuce isplata subvencija odmah posle Uskrsa, barem su tako rekli, navodno im treba malo vise vremena dok obrade podatke....

Politika je zabranjena na ovom forumu.Pronađite neki forum koji je kreiran namenski za politiku pa tamo raspredajte o kome hoćete.Ovde se piše o poljoprivredi.
Pa sve sto je Danijel rekao je istina,necemo valda i dalje samo raditi pognute glave pustiti da nas pljackaju i cutati kao telad,a u normalnim drzavama poljoprivrednici su ti koji smenjuju ministre i vlade

Cekaju se arapi da izdvoje koju paricu i za ovu sirotinju.
bozic_prosjak1-221210.jpg

a mislite li da oni namerno ne daju subvencije pa to im je veeeliki politički minus što im ne ide u prilog imate li pojma koliko je ljudi tužilo predhodno ministarstvo poljoprivrede i dobilo sporove ali sada ova garnitura isplaćuje odštete i iz tog razloga nema para ja njih ne branim i da ima propusta ima

Nazad
Vrh