Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Ma sta vam je, krenuce isplata subvencija odmah posle Uskrsa, barem su tako rekli, navodno im treba malo vise vremena dok obrade podatke....
Nisu samo u pitanju subvencije. Srbija je dozvolila da joj propadne domaća privreda, da joj propadne domaće stočarstvo. Što se tiče poljoprivrede i njoj se nazire propast.
http://www.srbijadanas.net/srpskoj-poljoprivredi-preti-nestanak/ Srbija će po svemu sudeći u jedno doglednije vreme biti uvoznik mesa, mleka i poljoprivrednih proizvoda iz EU. Što se Srbije tiče mi nemamo ni domaću proizvodnju čačkalica već smo zavisni od uvoza iz Kine.

jel mi moze neko reci da li racuni za gorivo moraju biti iz mesta u kojem zivim ili moze iz nekog drugog

@saleso
Moze gorivo biti sa bilo koje pumpe koja ima mogucnost izdavanja subvencionisane nafte. Nisi ogranicen na Sombor.

Ja sam novi clan zovem se Dragan iz Ks sam.ljudi da li ce vlada izbaciti uskoro zakon o subvencijama za vocarstvo.niko nista ne spominje,bio sam na tribini gde su bili zamenici ministara pre mesec dana i jace rekli su da je pri kraju i da ce smanjiti subvencije za vocarstvo da li neko ima neku informaciju hvala unapred.

Lepo kaze nas ministar u reklami,dragi poljoprivrednici pare su spremne i cekaju da budu isplacene,e dosta su pare cekale vas sad malo vi cekajte pare koje ste nam ponovo prvo vi dali kupujuci gorivo pa cemo vam ih mozda vratiti ha ha ,ma jedno im se mora priznati maheri su da smisle prevaru i da nas zajebu

Treba bojkotovati ovaj vid subvencionisanja tako sto netreba niko podneti zahtev, ili ce nam ponuditi nesto pristojnije ili nista! takodje i monopolski NIS izbojkotovati!
al znam 90% ljudi iz sela bi podneli zahtev i za 1000din po hektaru, to su oni isti sto su sedeli kuci dok su drugi vozili traktore ka beogradu, a posle prvi stajali u redu za subvencije!!!
srpski agrar je osudjen na propast, i kao ljudi ne kostamo nista!

A oni bi se bas nasekirali !!! :haha: Jos bi rekli-mi dajemo,oni nece,verovatno im i ne treba.

Ma nema sloge u ljudima a nema ko da nas slozi, jel su nam vodje korumpirane, i tu se sva prica zavrsava!!!
drzali smo 6 dana celu drzavu blokiranu i umesto da se rese pitanja i problemi dugorocno mi smo se zadovoljili sa jednom godinom subvencija, do duse zbog toga smo i izasli na ceste al je bila prilika za nesto vise!!!
a nase vodje su bolje prosle od nas, neko kombajn, neko traktor neko suvi kes!!!

To sam i ja pisao jos dok su trajali protesti,da su se tada resila sva bitna pitanja sto se poljoprivrede tice,sada ne bih bilo problema.Ali bas tako,vodje su namirene a za ostale uopste nije ni bitno.

- - - - - - - - - -

Ne placa to seljak,na taj nacin se peru pare pokradene u prethodnom periodu,zna se sve,samo nema ko da organizuje ovaj narod,a i kad se pojavi neko,ne mislim na pojedinca,nego neka organizacija seljaka,odmah potplate vodje i legne mir,a mi se kao,slozimo.Do duse,nemamo mi ni jedno udruzenje seljaka,udruzenja imaju i osniva ga ministarstvo poljoprivrede,sa podobnim ljudima kao predsednicima udruzenja,da mogu lakse da manipulisu sa seljakom,ipak je lakse potplatiti par ljudi,nego dati svim seljacima.

Jel ima nesto konkretno da se kaze u ovoj temi!kad ce isplata kad se podnose zahtevi,sta je potrebno od papira ili samo laprdanje!!!od jutra do sutra pa ovo je strasno ocajno....................................................................................................................................

Konkretno su rekli da ce poceti prijem zahteva 1. maja, a taj dan je neradan. Da li ti mislis da oni nas zajebavaju ili mi ovde laprdamo.
Ja mislim da oni nas zajebavaju i to posteno, k'o beba zvecku.

Jel ima nesto konkretno da se kaze u ovoj temi!kad ce isplata kad se podnose zahtevi,sta je potrebno od papira ili samo laprdanje!!!od jutra do sutra pa ovo je strasno ocajno....................................................................................................................................
Ne laprdaju seljaci koji cekaju i ove bedne subvencije,jer im je potreban svaki dinar,nego laprdaju ovi iz ministarstva obecavajuci sve i svasta a sada nema,nisu se stvorili tehnicki uslovi za isplatu,nisu proverili i ne znam kakvih sve izgovora nema.

Nazad
Vrh