Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Kod nas ljudi ozbiljno kalkulisu da li da kupe naftu na pumpi i daju cc 150 din ili da na crno daju 100. Ovo je jedna od pametnijih odluka naseg mistra i njegove vlade. Bravo ministre, napred vlada.
Ти што имају ту дилему, треба их обавезно подржати и поздравити ту памет.

Kod nas ljudi ozbiljno kalkulisu da li da kupe naftu na pumpi i daju cc 150 din ili da na crno daju 100. Ovo je jedna od pametnijih odluka naseg mistra i njegove vlade. Bravo ministre, napred vlada.

Kod nas nema ili ja ne znam za naftu na crnom po 100 din a da je ima ne bih se mnogo dvoumio.Ja sam do sada uzeo svega nepunu trećinu nafte a i mnogi su slični meni pa i nema ko da stvara gužvu na pumpama.I ja pozdravljam meru vlade da se izbegnu gužve na pumpama.Sad treba izaći na ulice (asocijacije) i javno izneti jer obični građani misle (tako je prezentovano) da smo već u martu dobili subv. po ha i u aprilu D2 po nižoj ceni.

U novosadskom trezoru stoji obavestenje da se zahtevi za 6000 din/ha primaju od 01.05. do 30.06. Ne pise kada pocinje isplata ali ako pocinje posle 30.06. onda ce biti na kukovo leto. Od novog ministra i najavljivanih promena jedno veliko nista.

Kod nas nema ili ja ne znam za naftu na crnom po 100 din a da je ima ne bih se mnogo dvoumio.Ja sam do sada uzeo svega nepunu trećinu nafte a i mnogi su slični meni pa i nema ko da stvara gužvu na pumpama.I ja pozdravljam meru vlade da se izbegnu gužve na pumpama.Sad treba izaći na ulice (asocijacije) i javno izneti jer obični građani misle (tako je prezentovano) da smo već u martu dobili subv. po ha i u aprilu D2 po nižoj ceni.

Nravno da tako msile , ceo mart su srali po TV reklame one , deda seda u stojdzu ode u trezor i uzme kesh , a u medijima da mi poljoprivrednici imamo 50 din jeftiniju naftu , lep marketing ... Zavukli su nam ove godine , ne budemo li se digli naj..smo dogodine tek .. Tako nam i treba sad !

Drustvo,treba mi hitan odgovor mogu li da prijavim jos zemlje na gazdinstvo,posto je prosla obnova gazdinstva? Nudi mi covek neku pogodbu za 3 hektara zemljista,uzorano jesenas,ali mi to odgovara samo ako mogu da prijavim zemlju za subvenciju.

Kod nas nema ili ja ne znam za naftu na crnom po 100 din

Slabo kod nas plove brodovi. Nemaju šta ni da donesu ni da odnesu, a slabo nešto idu i vozovi. Najjeftinije za šta ja znam je bio-dizel u Aleksandrovu po sto trideset i nešto. Prihvatimo mi tu ministrovu ponudu oberučke, makar pola! Koliko budem imao love toliko ću ga kupujem na po 50l pa koliko sakupim. Neću da se opterećujem. Bitno mi je da kešnem sad koliko treba za seme i đubrivo, a gorivo ne treba. Guraću traktor.

Slabo kod nas plove brodovi. Nemaju šta ni da donesu ni da odnesu, a slabo nešto idu i vozovi. Najjeftinije za šta ja znam je bio-dizel u Aleksandrovu po sto trideset i nešto. Prihvatimo mi tu ministrovu ponudu oberučke, makar pola! Koliko budem imao love toliko ću ga kupujem na po 50l pa koliko sakupim. Neću da se opterećujem. Bitno mi je da kešnem sad koliko treba za seme i đubrivo, a gorivo ne treba. Guraću traktor.

Bili smo 3-a opština u staroj Jugi a sad smo na začelju u Velikoj Srbiji

Само сте локацију малчице (зло)намерно промашили .. задњи у Европској демократској регији Војводини :osmeh: ...
------------------------------ допуна

Стварно ми је доста да читам овакве ствари и стварно је безобразно тако нешто помињати .. 13 година су на власти они које се куну у верност не грађанима ове земље него туђој политичкој елити .. Сви се сво време правили блесави а сад кад је догорело крива велика Србија .. е па за... Да парафразирамо

" Кад су реформисали домаће банке нисам се бунио нисам био банкар,
Кад су реформисали домаћу индустрију нисам се бунио нисам радио у индустрији,
Кад су реформисали војску нисам се бунио нисам војник,
Кад су реформисали образовање нисам се бунио не радим у просвети,
Кад су сад уватили да реформишу пољопривреду није остао нико да изјави саучешће"

Ето то је сва прича које год да сте странке члан или симпатизер .. и нећу више терати ову тему у офтопик ако неком и даље није јасно ту нема помоћи ...

Poslednja izmena:
Ne verujem da je Zoran mislio nešto zlonamerno i nismo poslednja opština u Vojvodini. Čoka je najsiromašnija opština, ali to je opet naš upravni okrug. Pirotski i Severnobanatsko-Potiski su jedina dva upravna okruga koja nemaju grad(ova) na svojoj teritoriji. Inače, kad već spomenu okrug, upravo je u fazi raspada. Opštine Senta i Kanjiža, dve najjače pripremaju otcepljenje, a sa druge strane Novi Bečej i Nova Crnja nam možda dolaze kao zamena, da se malo rastereti Srednje Banatski.

" Кад су реформисали домаће банке нисам се бунио нисам био банкар,
Кад су реформисали домаћу индустрију нисам се бунио нисам радио у индустрији,
Кад су реформисали војску нисам се бунио нисам војник,
Кад су реформисали образовање нисам се бунио не радим у просвети,
Кад су сад уватили да реформишу пољопривреду није остао нико да изјави саучешће"

A za ovo svaka čast! ::svaka cast::

Poslednja izmena:
Velika Srbija je trebalo da bude pod znacima navoda i što komša reče,ništa zlonamerno.Pojasniću:Od busanja naših političara i ova Srbija će nam biti tesna:ppozdrav:

госн Крле не љутим се ја на Зорана а и ово (зло) сам лепо ставио у заграду .. али нервира ме то што замагљивање проблема не доприноси његовом решавању ..
а што се тиче парафразирања .. да је по моме ово реформисати би гласило сје..... ал да будемо фини на форуму :osmeh:

Da li mora da se podnosi zahtev za subvencije ili ne mora . Slusao sam na lokalnoj tv da mora da se podnese zahtev od 1. do 31. maja da bi se dobilo 6000 dinara po hektaru. A komsija kaze da ne mora i da su pare drugom komsiji legele vec na racun jos pretprosle nedelje .

Nazad
Vrh