Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Ja u petak zvao za bikove da pitam, rekose da moji jos nisu stigli na red a predao 20 decembra. Pitao ove iz trezora kad ce isplata za zemlju nemaju blage veze, samo kaze nece skoro...

Neki izvori kazu da ako arapi ne uplate lovu dobicemo ki.u lastinu, a ne subvencije. Izvori su ozbiljni, a dolaze sa samog vrha.

danas propisala pumpa na ovu novu naftu,izbacuje na pumpin odusak traktor ima snage pali sve ko i dosad samo izbacuje naftu, toliko o kvalitetu nafte.Subvencijonisana nafta je cudo, mozad je slucajnost ali sumnjam.

Ovo je zaista ozbiljna informacija i nije nikakva sala. Informacija je gotovo 100 % tacna. Ozbiljno su pogazili sve ono sto su obecavali vec i samim usvajanjem sramotnog zakona o subvencijama. Jos jedna informacija koja takodje dolazi sa samog vrha, jeste da se su se i rusi (nasa braca) dosetili i sad i oni traze komlekse zemlje da im se da kao arapima. Ovo je izjavio licno "prvi" co'ek i jos je dodao da ne znaju gde ce im toliku zemlju naci a da je u kompeksima. Verujte ne salim se ni malo.
Posejte to sto imate pa da se gledamo malo preko isprekidane linije.
p.s.
Dal suknja dal spavacica, ali islam je jako gadan kad osvaja hriscanstvo.

Moja PVP otkazala poslusnost na MTZ, bar ide sutra kod bosiste, majstor kod koga sam oterao traktor kaze da na cetvrtu diznu skoro i ne tera gorivo, a sama dizna je ispravna. Mozda je od goriva?

Руси траже земљу од нас?
Неке информације су стварно чудне. Држава чак и да преда Русима сву земљу коју поседује, то је и даље тек делић онога што већ Русија или Руси поседују или могу да купе у Украјини. На страну што и у самој Русији има земље која се не обрађује. Можда они и траже за нешто типа за НИС или гасовод. Мада знамо да и Руси код нас купују имања, па можда у том смислу траже равноправнији третман руског капитала, што до сада није био случај, ако изузмемо привилеговани НИС.

Samo bih nesto da pitam,ko ima pravo da prodaje drzavnu zemlju.Svaku vladu bira narod i ona je tu cetiri godine i mozda nikad vise,a zemlja kad se proda,onda je ona tudja i tu je kraj.Sta se desava sa seoskim domacinstvom kad pocne da prodaje zemlju,svi znamo_Ovo je malo osim teme,izvinjavam se.

Samo bih nesto da pitam,ko ima pravo da prodaje drzavnu zemlju.Svaku vladu bira narod i ona je tu cetiri godine i mozda nikad vise,a zemlja kad se proda,onda je ona tudja i tu je kraj.Sta se desava sa seoskim domacinstvom kad pocne da prodaje zemlju,svi znamo_Ovo je malo osim teme,izvinjavam se.

Koliko ja znam da nema niko prava da proda strancima ni jedan santimetar Srpske teritorije jer je to zemlja građana Srbije a ne zemlja nekolicine pojedinaca.
Predhodne vlade su prodavale sve što je vredelo po Srbiji. Ovu smatram najgorom jer rasprodaju delove Srpske teritorije strancima.

el zna neko kada ce davati pare za omaticena grla predao jos prosle godine i nista kao ni za svinje i bikove sto sam dao kasapnici a mogao sam za bikove bolju cenu od siptara da dobijem a i sa svinje na pijac bolje bi prosao nego da me ucenjuju neki tamo!!!

el zna neko kada ce davati pare za omaticena grla predao jos prosle godine i nista kao ni za svinje i bikove sto sam dao kasapnici a mogao sam za bikove bolju cenu od siptara da dobijem a i sa svinje na pijac bolje bi prosao nego da me ucenjuju neki tamo!!!
Druze i mene to zanima,ko me natera da posaljem zahtev za subvencije za bikove,kad sam mogu siptarima da dam po boljoj ceni.

Interesuje me do kada je moguce promeniti setvenu strukturu, imam neke parcele koje su zasejane drugom kulturim a ne koja je prijavljena prilikom obnove registracije? Koliko sam video u jednoj uredbi to je moguce uciniti do kraja aprila, medjutim kod mene u trezoru pominju nesto 20. april, i nesto me gledaju sa cudjenjem kada im kazem za 30.april.

Meni se cini, ali nisam siguran da se promena mora prijaviti najksanije 30 dana od njenog nastanka, ali nisam siguran da li to vazi i za setvenu strukturu, znam da vazi za one stvari kao sto su promena nosioca, promena racuna itd.

Nazad
Vrh