Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Jel ima nesto konkretno da se kaze u ovoj temi!kad ce isplata kad se podnose zahtevi,sta je potrebno od papira ili samo laprdanje!!!od jutra do sutra pa ovo je strasno ocajno....................................................................................................................................

Pa iznesi ti nesto konkretno i pametno, nemoj se ustrucavati!!!

Ne laprdaju seljaci koji cekaju i ove bedne subvencije,jer im je potreban svaki dinar,nego laprdaju ovi iz ministarstva obecavajuci sve i svasta a sada nema,nisu se stvorili tehnicki uslovi za isplatu,nisu proverili i ne znam kakvih sve izgovora nema.
Nekada su ljudi papirologiju obrađivali "pešaka" pa su nekako stizali, sada obrađuju preko računara pa nemogu da stignu sve da obrade, tako da subvencije nemojte očekivati pre jula. Iz tog razloga ćemo morati tražiti ubuduće semena koja se seju polovinom jula kako bi mogli pored dobijenih subvencija da primenimo što bolju agrotehniku.

Dok god nema pravog gazdovanja u ovoj drzavi od strane politicke nomenklature,nece biti ni tehnickih,ni bilo kakvih drugih uslova za isplatu i bolju situaciju u zemlji.Kada bi obican seljak vodio gazdinstvo kao ovi kreteni drzavu,odavno bi mu sve otislo u sto lepe materine...A,mi smo izgleda odavno na tom putu...za sto lepe..

Na kom obrazcu se predaje sada taj j...zahtev ? Ima li neko link ? Ja sam mislio da smo prijavom gazdinstva zavrsili nas deo posla.

E pa vidis prijatelju i ja sam to mislio da ce ici po autaomatizmu,Janko Jankovic imas toliko ha dobijes toliko subvencije i kraj.Ali moraju oni da zakomplikuju j.....m sve na g.....ilu!!!!!!

Stavljaju nas u redove,ne bi li nam pokazali gde nam je i mesto.Ako smo več u krizi zbog čega tolike procedure-mislim da idu na tu varijantu da će određeni procenat odustati.

Toliko su ogrezli u lazima da vise ne moze nista da ih izblamira pred narodom.A treba i pustati price sirokim narodnim masama kako se namiravaju poljoprivrednici revnosno i kako o toj kategoriji drzavljana zemlja najbolje vodi racuna.

Toliko su ogrezli u lazima da vise ne moze nista da ih izblamira pred narodom.A treba i pustati price sirokim narodnim masama kako se namiravaju poljoprivrednici revnosno i kako o toj kategoriji drzavljana zemlja najbolje vodi racuna.

Tačno tako.Više puta ponavljana laž prelazi u istinu.Ako digne poljoprivrednik glas-široke narodne mase će se odmah pitati-šta sad ovaj hoće a dobio je sve.

Mozda covek misli da je 1. april pa zbija sale na nas racun, ali sa ovim "pocela isplata subvencija" dira u nasu inteligenciju. Misle verovarno da smo mi glupi, a izgleda da i dobro misle. Najbitnije je da smo mi posejali i sad nas bas briga.

Nazad
Vrh