Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Pa onda stvarno ovo nema smisla , pa sta cemi mutljag i lose gorivo po ceni euro 5 goriva?A ostvarujem isti povracaj .Dali ste vi sigurni da nema povracaja akcize?
Znaci pocele su opet prevare i mucenje.

Ja sam danas sipao 2000l ED. Cena je 151.90, a D2 je 150.90. Nije bilo guzve kada sam dosao, ali dok sam ja sipao dosta ljudi se nakupilo.

Колико сам погледао ценовник, само пумпе на Аутопуту имају ту цену од 156 дин. Него јел чуо неко нешто о неком попусту за пољопривреднике?

Ima li neko link za zahteve za subvencije i za dizel za prolecne radove , odakle mogu da se odstampaju ? Hvala..

Taj ko ima prava i na evro dizel,da li moze svu kolicinu da uzme u evro dizelu ili mora i d2.Molio bi da mi neko pojasni ovo.

mozes da uzmes svu kolicinu evro dizela. mozes uzeti a ne moras i d2. evro dizel pravdas sa saobracajnom dozvolom i izjavom da traktor upotrebljava to gorivo.

Poslednja izmena:
Dans kod nas u selu video na taksi petrolu d-2 136.50 nisam stajao da pitam , a cuo sam da i nis skinnuo cenu na 149.90 .

Prvi put u životu vidim da nema gužvi na benzinskim stanicama,tako da je država bar u nečemu uspešno uvela red ,nema subvencija nema gužvi.:haha:

Zanimljivo i kod nas nije guzva. Danas sam prosao kroz centar bar 5-6 puta i nijendom nije bilo vise od 1-2 vozila. Danas potrosio poslednju kap nafte od jesenas, sledeca tura bice Knezeviceva po 100 dindzosa.

Kod nas ljudi ozbiljno kalkulisu da li da kupe naftu na pumpi i daju cc 150 din ili da na crno daju 100. Ovo je jedna od pametnijih odluka naseg mistra i njegove vlade. Bravo ministre, napred vlada.

Nemaju ljudi pare,kako da uzimaju gorivo.Domacinstvo od 10ha,treba da iskesira 90000din za gorivo,odakle,uz sve ostale troskove.A ljudi se i preracunali i uvideli da na ovakav nacin nema subvencija,nego jos i finansira ministarstvo poljoprivrede,ili koga vec.Okreni-obrni to isto domacinstvo bice u minusu 60000din,dobro,imace naftu,ali mu ta nafta ne treba sva u jednom momentu,tj.tolika kolicina mu uopste ne treba.Mislim na dva puta godisnje po 60l.

Nazad
Vrh