Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Znači treba saobraćajna za Evro dizel.Sad će ispaliti na jesen ove što su registrovali Gazdinstvo na sebe a nemaju traktor.D2 se povlači od jula iz prodaje a za Evro dizel će im trebati saobraćajna.

ja mislim da bi trebalo jer u suprotnom nije važno osim ako bude drugačije kao u evropi a i kod nas jer i ja sam čuo od pašinog šuraka

Drugari,posto ide 6000 din/h,ako idu pola za seme pa svako od nas je bar tri vrece kukuruza posejao po hektaru minimalno,to je vec oko 8-10 000,bacali smo jesenas ili cemo bacati bar 150 kg/h ako ne vise djubriva po hektaru to je jos oko 7-8 000 din/h.Pa samo sa ti cemo pokriti ovo sto nam daju,a gde je suncokret,repa.Tako da nebi trebali da se sekiraju oni koji nemaju racune za seme zita od jesenas,pokrice se ti 6 somica lako,kamo srece da daju vise.

Ma to će se lako pokriti sa računima za seme i đubre pošto je u pitanju samo 6000 po ha, i ranijih godina sam pokrivao samo sa računima za kukuruz celu površinu nego se ja plašim da nebude fazon ko sa gorivom važeći fiskalni od 1 aprila 2013. e onda će biti sex.

Ja uglavnom placam sve na jesen(nadam se bar seme da platim ove godine u prolece) i od firme sa kojom radim dobijem papir da placam na jesen u robi i do sada sam uvek dobijao povracaj,tako da verujem da je i sada tako netreba stvarati paniku.Opusteno.

Jedna od omiljenih tema ako ne daju kuku lele svi cemo pomreti nisu dali subvencije,ako daju kuku lele komsija ce dobiti vise od mene,ako neko uzme u arendu kuku lele budala sto placa toliko,ako ne pada kisa kuku lele svi ce da izgorimo,ako pada kisa kuku lele sve ce biti poplavljeno,ako ne treba PIO kuku lele sad ce od mojih usta da odvade i daju komsiji jer on nema uslov za PIO,ako trebaju racuni opet kuku lele de da ih nabavim kad sam vecinu stvari nabavio ispod ruke ili na crtu a prethodno se hvalio kako sam pun kao brod i samo kesiram,ako skace cena na berzi opet kuku lele komsija ce dobiti vise od mene jer sam ja prodao a cena pocela da skace,ako pada cena jos vise kuku lele sto sam ostavio ako cu da izgubim.... :osmeh:

Ok, a sta te sprecava da tako uradis? Ako mislis da je bolje daj zemlju u arendu i resi se muka i nepravde.
Slusaj ti bojcetic ja nisam odustao ni kad mi je bilo najteze a ne sad zbog tih subvencija. Moje misljenje da to nije korektno i ostacu pri tome do daljnjeg. bolje i da ukinu tu subvenciju nego da je dele i sakom i kapom onima koji je ne zasluzuju...

Sve je isto samo njega nema!
jedino je ovo novina sto se supruznici razvode i kvare vestacki statistiku brako razvoda u srbiji :osmeh:
aj sta se zalite kao babe neke, bice dogodine bolje!

Ово нешто неће ваљати .. почели да причају отворено те нема више социјале преко субвенција те раздвајање на комерцијалне и остале ... а најбоље му је "рекли сте паре у априлу" и то првог :haha:

Или ти у преводу оно што сви знамо да је логика капитализма или укрупњавање или пропаст ..

http://www.capital.ba/mirjanic-razvijati-porodicna-komercijalna-gazdinstva/

Nazad
Vrh