Pa kad je tako,a sto je najgore neke da ne kazem budale misle da mogu nesto da promene po tom pitanju svadjajuci se ovde na forumu umesto da gledaju kako u svom dvoristu nesto da poprave.North Army svaka cast sve si rekao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kad je tako,a sto je najgore neke da ne kazem budale misle da mogu nesto da promene po tom pitanju svadjajuci se ovde na forumu umesto da gledaju kako u svom dvoristu nesto da poprave.North Army svaka cast sve si rekao
E ako nas nista ne spase to ce!!!na zapadu su ludi sto u jednom selu par coveka rade kompletnu zemlju i dok tako ne bude kod nas nema nam spasa.
Juce bio do trezora koje sam likove sve sreo nemogu vam opisat!Pa to neki nemaju ni traktor neki znaju sta je njiva samo preko prozora iz automobila sto su videli.Dolazi jedan lik pobrao neku zemlju vazdan dan a smem da potpisem da ne radi jer se bavi ugostiteljstvom i pre par godina u oci mi rekao da samo budala radi zemlju pametni obrcu pare a sad dosao da registruje gazdinstvo.Na popunjavanje guzva koliko oces,pitaju oni likovi sta si sadio na toj parceli a ovaj mrtav ladan "pisi sta oces otkud znam gde se nalazi " a sve to zbog naseg ministra sto je izasao na tv i najavljuje da su pare spremne samo da se sto pre prijavite.Jao sto nece bude neka provera za takve likove sto misle da sada ce da zarade milione,na zapadu su ludi sto u jednom selu par coveka rade kompletnu zemlju i dok tako ne bude kod nas nema nam spasa.
Nort kod nas jedno selo neznam koliko ima zemlje prosecno al znam da to nije puno koliko otprilke u vojvodini rade 10 coveka toliko npr kod mene u selu rade 100 kuci i sta sada el se isplati da ides 3km desnim putem da posejes 40 ari pa se vratis pa 7 km drugi put za 30 ari a kombajnom da predjes treba dobro da se preznojis i ako imas kabine ma masinama godisnje da razbijes 3,4 stakla na kabini dok sve to uradis jer majmuni nece da ociste granje,trnje i drvece pored puta.Na nekim mestima putevi su 2m bukvalno od njive do njive zbog preoravanja a da bar rade kao sto bi trebalo pa da imaju nesto nego to korovi neuredne njive ali bitno je da lik radi 10h i on gazda a sto ne baca djubre i seje kukuruz i psenicu iz kosa to je nebitno.Sada na prolece tuzicu selo sto put ide preko moje njive izveo sam geometra i put ide preko moje njive a put komsija ore prekoputa,zalio se opstini oni kazu nemaju pare da izvedu geometra!
Pa nemoj kolega da se nervires skodi lepoti.. bez brige doce onaj ABUDABI i kupi ce ne samo tvoju i komsijinu njivu neko ceo atar pa nece ni morati da izvode geometra da vide gde je put jer je sve njegovo!Nort kod nas jedno selo neznam koliko ima zemlje prosecno al znam da to nije puno koliko otprilke u vojvodini rade 10 coveka toliko npr kod mene u selu rade 100 kuci i sta sada el se isplati da ides 3km desnim putem da posejes 40 ari pa se vratis pa 7 km drugi put za 30 ari a kombajnom da predjes treba dobro da se preznojis i ako imas kabine ma masinama godisnje da razbijes 3,4 stakla na kabini dok sve to uradis jer majmuni nece da ociste granje,trnje i drvece pored puta.Na nekim mestima putevi su 2m bukvalno od njive do njive zbog preoravanja a da bar rade kao sto bi trebalo pa da imaju nesto nego to korovi neuredne njive ali bitno je da lik radi 10h i on gazda a sto ne baca djubre i seje kukuruz i psenicu iz kosa to je nebitno.Sada na prolece tuzicu selo sto put ide preko moje njive izveo sam geometra i put ide preko moje njive a put komsija ore prekoputa,zalio se opstini oni kazu nemaju pare da izvedu geometra!
ja se slazem sa tobom ali se bojim da mi tu ne mozemo nista, nas narod jenostavno je naucio da mora malo da se "podmaze" da bi se zavrsila i najbanalnija star i sad je kasno da se nesto menja kad su se navikli da primaju. Sto se tice radara ima neka caka ali ti treba jaka veza moze da se ponisti snimak ali to rade oni iz bg. zam iz pouzdanih izvora no nije vrema sad za to a bogami ni tema..Znam da pomaze, ali je to NJIHOV posao, za koji primaju PLATU! Danas jos platim 3.000din kaznu jer sam vozio 58km/h u naseljenom mestu zvanom Lugovo. Slikali me sa onim savremenim radarom, ne pomaze ni crvena ni zet policajac, ni cimerov otac saobracajni inspektor...
i šta kaže pandur jel dobijamo subvencije od prvog aprila ili ne i na koim pumpama kupujemo gorivoZnam da pomaze, ali je to NJIHOV posao, za koji primaju PLATU! Danas jos platim 3.000din kaznu jer sam vozio 58km/h u naseljenom mestu zvanom Lugovo. Slikali me sa onim savremenim radarom, ne pomaze ni crvena ni zet policajac, ni cimerov otac saobracajni inspektor...