Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Ja imam samo reči hvale za ekipu iz trezora Alibunar.
Bio pre neki dan da prepravim strukturu biljne proizvodnje,sve hop cup gotovo za par minuta.Predao sam druge nedelje od početka prijema,zahtev je obrađen.
da i tebi ne radi tetka u trezoru kad ih tolko hvalis, tako je i bojcetic hvalio dok mu je tetka radila u trezoru i zavrsavala papire a sad kad nekim drugima radi familija onda su ne sposobni
unapred se izvinjavam bojceticu i talianu
ali salu na stranu ko danas koga prima po zvanju i znanju

I opet se svodi na to ko ce da iskoristi subvencije,po cenu svega e **greška i kad sam se opredelio da budem seljak,a opredelio me moj ASKURDJEL pa redom,,, sad ja tu istu zemlju prevrcem.Ponosan sam na to ali gade mi se ljudi koji bi **greška svoje naguzili za subvencije!!!!!!Evo ja se licno odricem svojih subvencija u korist takvih......bojim se opsovacu!Pa ko od zemlje zivi zivece i sa saubvencijama i bez njih a ko je slepac bice dok je ziv,pa da mu das i brda i dolove ne vredi.http://www.youtube.com/watch?v=MpA8tlNA_-

Zvanična ! A za subvencije od 6000 dinara zahtevi će se primati od 1.maja. Nafta na Nisovim pumpama od 2.aprila

Dakle tek krajem Maja ocekujemo neki dinar od vlade koje je do juce lajala kako poljoprivrednici trebaju rano da budu obavesteni o svim uredbama i da subv. moraju da se daju rano u prolece kako bi bili dostupni ljudima za neophodni repromaterijal. Uzas!

Ja sam to znao,cim su podigli gorivo na NIS pumpama znalo se da ce oni da isporucuju i da spremaju teren.Kakve su to namestaljke.Pa nesede oni dzabe po kancelarijama i smisljaju kako da nas zajebu.Srecni su sada jer ima puno zita i bice dobar rod "po strucnjacima" pa ce gradjani da jedu jeftin hleb, kifle i jogurt.

jel za gorivo placamo punu cenu pa onda podnosimo racune?

- - - - - - - - - -

jel za gorivo placamo punu cenu pa onda podnosimo racune?

Ne znam da li ste pisali o ovom, naime prosle godine kupio sam parcelu do moje i kada sam danas otisao da je prijavim, saznao sam da nije slobodna. Zemlju je prijavio covek koji ju je radio ranije i ima ugovor o arendi do 2015. godine. Sta je jace kupoprodajni ili ugovor o zakupu? Nije problem, samo je malo bez veze. Kakva su vasa iskustva?

sto niste pitali na salteru sta da uradite po tom pitanju??? ja sam pazario zemlju pre 15 dana...prethodni vlasnik je napomenuo da je jos ove godine arendas koji drzi zemlju u posedu i da je prijavio tu istu zemlju u svoje gazdinstvo..znaci kupljena je uz takvu saglasnost i ove god meni nema subvencije za to parce

Ja sam zemlju kupio proslog proleca. A bivsi vlasnik nije ni meni rekao da postoji arendas do 2015. godine, niti je arendasu rekao da je zemlja prodata. To je ono zavadi pa vladaj:ideja:

Ja sam imao upravo ovaj slučaj. Kupio zemlju prošle godine u januaru bez da znam da ima ugovor o zakupu, jer teret nije, ali nije ni slobodno.
Uglavnom, ako znaš čoveka koji je ima u svom gazdinstvu, ako postigneš dogovor s njim, da se rešiti. Samo treba da ga povedeš do Trezora da izbriše to sa svog gazdinstva, a ti priložiš posedovni list,dodaš tu parcelu i to je to. Ali pošto vidim da ovde svaki Trezor vodi svoju politiku, možda ćeš trebati da radiš ugovor o raskidu između starog vlasnika i zakupca. U mom slučaju nije bio potreban taj ugovor.

Nazad
Vrh