Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam video kod almeksa zbog saobracaja,al na ledi je 142.Al da ima i medju njihovim(NIS) pumpama razlike,ima,treba pratiti.Gde je 142 kod Almexa ili na Ledi?Ja sam proso pored NIS-ove pumpe kod Plinare ali jbg nisam gledao koliko je.
Mislim da ces morati da ga ponistis u sudu,prtpostavljam i da je overen u sudu,jer ce se brojevi tih parcela koje si uzeo pojaviti i u drugom gazdinstvu,ako su bile ubacene u neko gazdinstvo.Tako je bar u Sapcu.Jedno pitanje: Uzeo sam zemlju u arendu koja je pod ugovorom o zakupu sa drugim covekom jos godinu dana. Da li mora taj ugovor da se ponisti ili novi koji sacinim ja , automatski ponistava postojeci?
Управо сам јуче имао тај случај. У једном трезору ми кажу мора раскид. А у другом тј мом трезору ми госпођа објасни да није потребно, већ да је потребно да тај претходни ту земљу не пријави, што је и логично. Нормално ти мораш имати уговор са власником земље и предати га њима. За њих као трезор је довољан тај нови уговор и то да тај стари закупац не пријави земљу што аутоматски значи за њих да је не ради. А то да ли ће се касније стране сукобити и доћи до парнице то њих не занима.Jedno pitanje: Uzeo sam zemlju u arendu koja je pod ugovorom o zakupu sa drugim covekom jos godinu dana. Da li mora taj ugovor da se ponisti ili novi koji sacinim ja , automatski ponistava postojeci?