bezec
Član
Da li je u tih 50 din. povracaja uracnata i akciza?
nije uračunata i akciza...(tako mi je rekla jedna sluzbenica)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je u tih 50 din. povracaja uracnata i akciza?
meni je ista ta sluzbenica rekla da će davati refakciju...e,sad, 'bem li ga,pitanje je koliko i oni znaju sta će i kako će biti. Znači koliko sam je ja razumeo,biće povraćaj za naftu + refakcija.
Pa da ali uracunata u tih 50din. Da li se secate da smo i jesenas kada smo podnosili zahtev, podnosili 2 papira jedan za refakciju i jedan za subvenciju i dobili ukupno 75din.... Tako da naknadnih para za naftu preko 50din./L nece biti...
Nemoj da lupaš i svi ostali ako niste sigurni,ako ste gledali dnevnik onda je lepo pomoćnik ministra rekao da će gorivo u startu biti jeftinije za 50 din,i da će se moći kupovati iz više puta,ali da će se računi moći predati samo jednom i to od 1 maja,e sad malo ako neko uključi mozak možda 0.1 % ,shvatiće da će neka vsrta povraćaja biti ,jer što bi predavali račune ako nećemo dobiti ništa.E sad koliko tačno će to da bude to zasad neznamo.
60l goriva za prolecnu setvu i 60l za jesenju,racuni za prolecnu setvu od 01.05,trebalo bi da imas otvoren namenski racun za poljoprivredu i naravno,registrovano poljoprivredno gazdinstvo.6000din po hektaru obradive povrsine.To je to otprilike,koliko ja znam,za neke detalje raspitas se tamo gde si registrovao poljoprivredno gazdinstvo.Nemam vocnjak,tako da i ne znam nista vazno oko vocnjaka,a mozda ima nesto i za vocnjak.kako to ide sa naftom, za jedan hektar trebalo bi dane dobijemo 6 000 dinara i kad predam racune za naftu od 60litara dobijemo pare na racun jel tako ide i sta ima jos
jel se dobija nesto za djubrivo u pitanju je vocnak