Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kao prvo tema su subvencije ,a od kukanja mi je muka jer se kukanjem ništa ne postiže niti će se vlada smilovati na naše kukanje i odmah sutra dati subvencije svima ,a ako misliš da meni pošto sam zaposlen cvetaju ruže onda se varaš i ja nepišem iz Švajcarske imam oca koi živi samo od zemlje ,tast i tašta takođe poljoprivrednici tako da ja znam šta je muka a to da li ja treba da komentarišem u ovoj temi nebih se složio a dali sam ja sa platom i 3h zemlje u istom položaju kao neko sa 15h i više ali bez plate mislim da nismo na nas koi smo zaposleni se gleda kao da nam je plata 1000e i svi viču lako je vama@Pidikanac
Tebi ako toliko smeta kukanje , ti nemoj da posećuješ ovu stranicu,i najviše mrzim ljude, kad kažu dosta više kukanja radite nešto,pa brate ja konkretno radim više ne znam šta bi a verujem i puno drugih ljudi, nijedan ponuđen posao u životu nisam odbio,pa sam dalje u problemima i jedva krpim kraj sa krajem,i možda je to neki ventil gde se ljudi mogu malo izjadati inače bi poludeli, i ne znam zašto stalno dodeljujete titulu neradnika onima koji se nekad požale na težak život, ti ovde ne bi trebao ni da komentarišeš na ovakve teme (ne želim da zabranim) jer ja i ti nismo u startu isti.Tebe i kad suša zadesi košto je sve nas ove godine ti ipak imaš neku sigurnost od plate,a ja je nemam.
E sad ćeš sigurno napisati pa zaposli se i ti.
kao prvo tema su subvencije ,a od kukanja mi je muka jer se kukanjem ništa ne postiže niti će se vlada smilovati na naše kukanje i odmah sutra dati subvencije svima ,a ako misliš da meni pošto sam zaposlen cvetaju ruže onda se varaš i ja nepišem iz Švajcarske imam oca koi živi samo od zemlje ,tast i tašta takođe poljoprivrednici tako da ja znam šta je muka a to da li ja treba da komentarišem u ovoj temi nebih se složio a dali sam ja sa platom i 3h zemlje u istom položaju kao neko sa 15h i više ali bez plate mislim da nismo na nas koi smo zaposleni se gleda kao da nam je plata 1000e i svi viču lako je vama
I da ima platu i 200 000din treba i subvenciju da dobije,jer se subvencionise obradjena povrsina,a ne covek koji obradjuje.
kao prvo tema su subvencije ,a od kukanja mi je muka jer se kukanjem ništa ne postiže niti će se vlada smilovati na naše kukanje i odmah sutra dati subvencije svima ,a ako misliš da meni pošto sam zaposlen cvetaju ruže onda se varaš i ja nepišem iz Švajcarske imam oca koi živi samo od zemlje ,tast i tašta takođe poljoprivrednici tako da ja znam šta je muka a to da li ja treba da komentarišem u ovoj temi nebih se složio a dali sam ja sa platom i 3h zemlje u istom položaju kao neko sa 15h i više ali bez plate mislim da nismo na nas koi smo zaposleni se gleda kao da nam je plata 1000e i svi viču lako je vama
Mozda je bolja varijanta da u vrednosti subvencije(12000-14000 din) registrovana
gazdinstva dobiju seme,djubrivo,hemiju, naravno domace proizvodnje.
Mislim da direktniji potsticaj privredi i poljoprivredi ne moze biti.
Naravno i subvencija za domacu mehanizaciju 30-40%.
Ko bi hteo od stranih firmi (koje ovde ne proizvode) da bude konkurentan morace da snizi cene ili da proizvodi u Srbiji.
a od iduće godine povećavam površue na neverovatnih 7hPidikanac kazes da imas samo 3h,a 12 plata pa sto ne pozajmis nekom jbg tebi je lako.