Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Druže-broj ha koji se subvencionišu,ne verujem da je porastao.U okviru toga se lovi u mutnom,ko koliko stigne.
Видећемо. Ако више ПИО није услов, по том основу ће порасти број субвенционисаних хектара. Сада сви могу да пријаве до 100 ха, тако да ће то искористити оних 2-3 хиљаде фирми које то раније нису имале право. Видимо и да су планирали већи буџет за субвенције, тако да верујем и да они очекују повећање.
А по мени главно мување ће бити као и до сада, а то је радници, теткине тетке, и остали братанци са газдинствима, а сви без мотике.

Jedan covek ce u selu raditi 2000-3000 hiljada hektara i imati porodicno gazdinstvo,a ostali po 20 ha i isto biti porodicno gazdinstvo,malo prc!To je vec firma,preko 300 hektara je firma,nema sta da se prica,pa placaj debeo porez pa se siri kao kvasac posle...bas bi se daleko prosirio...

SasaK jel to BURTA ima 2000-3000 hektara u Gaj :haha::haha:
E nesto se suskalo da neko u Gaj kupio 100h na vecito, jel istina?

Marko je u pravu bice vise registrovane zemlje jer sad i ovi koji su zaposleni mogu da registruju do 100 he. bice tu dosta prostora za mucke.
Evo kod mene na primer covek licitirao drz. zemlju za drugog (za tu uslugu uzeo kes) a sad trazi nekog na cije ce ime svoj deo zemlje da registruje!

Sve je to bilo i ranije registrovano samo na one koji nisu zaposleni.

Zar nisi više Kukulele?

Ja ga kao forumaša znam pod tim imenom koje sada vidimo i tako sam ga oslovljavao i dok se drugačije zvao na forumu. Čovek nije kukao nego ukazivao na nepravdu.
Imali smo dosta slične stavove po raznim pitanjima, a tek nedavno smo otkrili da se i lično poznajemo i to davno pre nego na forumu. Radujem se što vidim njegovo originalno ime, a radujem se i njegovom unapređenju u čin prijatelja foruma.

Илити прецизније, "пусти ме није ми ни до чега", и " и да имам одакле ми".:haha:

Nazad
Vrh