Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ćuti,ne odaji pozicije-Vučko sve prisluškuje-kad se ja i ti bacimo u bizmis netrebaju nama subvencije da se samo sikiramoAko si zdravo ozbiljan bice ove ispod ruke evric litra.
Zato smo tu .. poenta je ovog foruma da se slozimo svi oko bitnih stvari . Ali u praksi tesko to ide .. ali nas je mentalitet je takav ako ja pusim .. moj komsija sa 100 Ha vise pushi .. Otisli smo kao nacija u q ... !@dekym verujem ti da je ostalo,ali kod nas je sistem u(drzavi)uzmi ili ostavi.Pa gorivo je kod nas skuplje nego u Nemackoj,a o kvalitetu da i ne govorimo.
Ma nismo mi otisli toliko koliko su nas oni oterali kao naciju.Uvek ima gore e to je izgovor nas i to jeste tacno uvek ima gore ali svi mi ovde imamo samo jedan zivot,e to je problem da svatimo.Zato smo tu .. poenta je ovog foruma da se slozimo svi oko bitnih stvari . Ali u praksi tesko to ide .. ali nas je mentalitet je takav ako ja pusim .. moj komsija sa 100 Ha vise pushi .. Otisli smo kao nacija u q ... !
Vidim da ti moram nacrtati . Zasto bi nam izbijali novac za prolecne radove 60l/Ha .. a potrosicemo 25L max . Suvog novca nema vecina nas i necemo prikazati i necemo predati za povracaj tih 50 din u max. iznosu 60L/Ha na prolece. Prosek ako bude 40 L bice dobro ... Do racuna na crno teze je doci , trebace ti gotovinski racun pored fiskalnog ( u tom grmu lezi zec ) ako mislis da ces nabaviti racune !
Ako nista drugo prodavacemo ispred kuce krajem juna D2 .
Kolega kad si ti njemu radio motor i pumpu? Torpedo nemoze potrositi u branje vise od 10 litre pa da je kukuruz rodio vagon na jutroSetvospremac 12l
bacane dubriva 3l
setva 3l
2 prskanja 6l
spartanje 5l
berba 17l
vuca 10l
oranje 20l
neplanirano 4l
Znaci ukupno oko 80l po ha,radjeno sa Torpedom 75
Tacno je da nada umire poslednja. Znao sam da nece, ali sam se nadao da ce promena doneti nesto, ali, kako koja vlast, poljoprivreda je uvek po strani.
Pa sta ce meni (i vecini) 120L nafte po hektaru? Jos uz ovaj mali povracaj od 50din?
Znaci, u proseku da kupim maksimum 80L po hektaru, imam 80L x 50din = 4000din + 6.000din u novcu = 10.000din
To je 4.000din manje nego pre 3 godine
Sjajno