Imam jedan problem, pa ako je neko imao slican problem da me posavetuje. Imam 9 hektara zemlje koja je sudski sprevedena, ali nije prosla kroz katastar. Pre 6,5 meseci sam predao zahtev i rekli su mi da ce biti gotovo najkasnije za sest meseci. Medjutim pre neki dan mi stigne da je predmet u obustavi zato sto nisam uplatio nekih 500-600 dinara. Kada sam otisao u katastar niko nije znao da mi objasni za sta je to. Problem je najverovatnije nastao zbog prebacivanja katastra iz Zemuna u Surcin i da je to neka greska. Ponudili su mi da odem u Zemun i da tamo razjasnim i da ne moram platiti. Ja sam ipak uplatio posto mi je bilo lakse nego da idem, ali je problem sto nece proci kroz katastar do 31. marta. Pravnik iz katastra, kao znak izvinjenja, mi je ponudio da izda potvrdu da je zemlja u postupku pa da probam tako da se registrujem. Sad mene zanima da li je to moguce, u sta sumnjam. Predpostavljam da i ako mi izdaju posedovni list da se on vodi na vlasnika koji ne moze da mi potpise jer je pokojni(u pitanju je ostavina). Znaci pitanje je da li je ikako moguce da se registrujem na tu zemlju ili da odustanem i registrujem se na ostatak.