Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isplata subvencija u agraru počinje sledeće nedelje
četvrtak - 07.03.2013
Isplata ovogodišnjih subvencija za poljoprivrednike počeće sledeće sedmice, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, Danilo Golubović.
On je podsetio da podsticaji za biljnu proizvodnju iznose 6.000 dinara po hektaru, a ratarima će za predstojeću prolećnu setvu na raspolaganju biti i regresirano gorivo.
Pocodom zahteva naftnih kompanija da više njih bude uključeno u distribuciju regresiranog dizela za poljoprivrednike, Golubović je rekao da će javna nabavka za taj posao biti sprovedena kao i svake godine, i da će svi distributeri morati da ispune uslove koje propisuje Ministarstvo.
Golubović je rekao novinarima, u pauzi konferencije o agrobiznisu, da će ona naftna kompanija koja bude dala najpovoljniju ponudu i najveći cenovni popust, odnosno kompletno najbolju ponudu, dobiti posao da distribuira regresirani dizel oljoprivrednicima.
Isto kao i jesenas, poljoprivrednici će prvo morati da plate gorivo, pa će i potom biti vraćen novac po osnovu akciza, napomenuo je Golubović.
I koliko preneses 30l u kanti i rezervarU Bosni 1 euro lozika,nema nikakve papirologije i uzmes kad imas para,ne mora niko da mi vraca nista
do kad je rok za obnovu gazdinstva? Imcu problem. Cekam da u katastru 2 parcele predju na moje ime. Sta se desava ako u junu predju na mene, a ja napravio ugovor o zakupu sa bivsim vlasnicima? Uskratice me za subvencije ove godine ili ?
Да би нам Млађа приказао већи БДП.Zbog cega placamo punu cenu sada,a para nema,da bi nam kasnije vratili akcizu.
I koliko preneses 30l u kanti i rezervar
Isplata subvencija u agraru počinje sledeće nedelje
na osnovu čega kada je registracija do 31.3.
Samo navlakuša,ko dobije sledeće nedelje a nije obnovio registraciju neka se javi
četvrtak - 07.03.2013