Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

danas sam zvao MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE i pita ih kada će i dali će biti regresiranog goriva za poljoprivredu jer su prolećni radovi počeli a goriva nema i da li će svi oni koi sada budu kupovali gorivo imati refakciju a jedan vrlo mio i umiljat glasić mi odgovori " pa znate kako još neznamo ništa očekujemo uredbu svakog dana a vi ako kupujete vi uzmite račun sa brojem gazdinstva pa ako bude refakcije da imate bolje je da imate nego da nemate "
a sutra ću poslati mejl Vučiću znam da neće imati efekta al ću bar reći šta nas poljoprivrednike boli
::jako_besan:: ::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::

Немојте да га љутите, мож да распише и покрајинске. И оде Јешић и Пајтић. Ко ће онда да буде организатор. :haha:

По новој уредби у члану 4 пише 6000дин/ха за основне подстицаје у биљној производњи и 6000дин/ха регрес за дизел гориво. Ја то схватам као да "правдања" за минерално ђубриво и декларисано семе неће ни бити. Значи да највероватније остаје прикупљање фискалних рачуна за гориво ( удружења претставника нафтних компанија Србије је тражио од министарства поњопривреде да се гориво у сврхе поњопривреде може купити на свим пумпама) и предавање трезору.

Pokusao sam da prebacim link o Uredbi o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i rularnom razvoju,ali bezuspesno.

danas sam zvao MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE i pita ih kada će i dali će biti regresiranog goriva za poljoprivredu jer su prolećni radovi počeli a goriva nema i da li će svi oni koi sada budu kupovali gorivo imati refakciju a jedan vrlo mio i umiljat glasić mi odgovori " pa znate kako još neznamo ništa očekujemo uredbu svakog dana a vi ako kupujete vi uzmite račun sa brojem gazdinstva pa ako bude refakcije da imate bolje je da imate nego da nemate "
a sutra ću poslati mejl Vučiću znam da neće imati efekta al ću bar reći šta nas poljoprivrednike boli
::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::::jako_besan::

Kako se koja garnitura politicara menja u ministarstvu poljoprivrede,nama je sve gore.Ovi su jako puno obecavali ali BAS NISTA NISU URADILI za poljoprivredu.

Nije sve ni u parama,mnoge stvari su mogli postaviti na svoje mesto da je postojala volja ali i znanje odgovornih ljudi.Imam utisak da neko tamo sedi i namerno smislja sve vece gluposti a sve u cilju da se ljudima oteza put do dobijanja bilo kakvih benefita.

u januaru su mogli podeliti kartice sa oodređenom količinom goriva pa ti kupuj kad ti treba ili kad budeš imao para ,ove papire za registraciju su mogli dati ranije a ne sad kada ljudi počinju sezonu trči juri seme ,đubre goriva ,katastar,trezor sve je to moglo ranije

Jbg, vama niko ne valja.
Davali su oni prosli subvencije vi se bunili, daju ovi vi se bunite.
Sta ce biti ako nekada presusi to subvencionisanje. :sta:

Nazad
Vrh