Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zovi Agriiu,poljostroj ili IMT znaće tačno kada kreću te subvencionisane. I ja ću verovatno jednu Agriu ali otom potom.Ja čekam da to krene pa da se uzme jedna žitna sejalica domaće proizvodnje.Malko je mali budžet.
Na to pitanje trenutno jos nema odgovora a verovatno znace se kad se zavrsi setva.Šta se dešava sa nabavkom dizela, pri kraju sam sa zalihama. Dali će nam trebati računi i sa kojih pumpi.
Zanimljivo zasto se jos uvek skoro nista nezna a do juce dok su bili u opoziciji su stalno lajali kako mora poljoprivrednik da bude obavesten na vreme o svim uredbama ili zakona. Ranije iz sve snage su bili na strani paora kao i za vreme protesta. Sad pokazuju kako vode racuna o nama pocevsi od prodaje zemlje cersafom umotanim mufljuzo-abortusima preko davanja zemlje na licitaciji koja je bila vracena od strane komisije za vracanje zemljista (konfiskacija) pa do afere sa afltoksinima koja nije trebala da dodje do izrazaja ako bi se jesenas vodilo racuna o tome.
Zanimljivo zasto se jos uvek skoro nista nezna a do juce dok su bili u opoziciji su stalno lajali kako mora poljoprivrednik da bude obavesten na vreme o svim uredbama ili zakona. Ranije iz sve snage su bili na strani paora kao i za vreme protesta. Sad pokazuju kako vode racuna o nama pocevsi od prodaje zemlje cersafom umotanim mufljuzo-abortusima preko davanja zemlje na licitaciji koja je bila vracena od strane komisije za vracanje zemljista (konfiskacija) pa do afere sa afltoksinima koja nije trebala da dodje do izrazaja ako bi se jesenas vodilo racuna o tome.
Jel se zna nesto o subvencijama za sisteme za navodnjavanje?
Ma daj biju ko neće da nam vrati i republika i pokrajina neverujem u to....koliko sam ja upoznat biće sigurno povrat od 40%, a postoji mogućnost da i na nivou Vojvodine bude još dodatnih 40%...to lepo zvuči, ali...
...kada sam zvao Upravu za agrarna plaćanja rekli su mi onu zazvrzlamu oko fiskalnog računa: znači ako plaćate robu na rate ili preko računa a ne gotovinom - ništa od povraćaja...voleo bih da grešim, mada....
dal se zna nesto o subvencijama,kad ce poceti registracija?