Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako nije vazno koji je? Kako da sipamo euro dizel u imt,imr,mtz? Pricali su da ce biti D 1,on je slican (koliko sam razumeo) sa D 2,samo ima manje sumpora sto je u skladu sa propisima EUNije ni vazno koji je samo da je sa subvencijom
Pa u rezervaj sipaj,sta ce im biti?Ja sam u moje sipao 2-3 god bez prestanka bez ikakvih posledicaKako nije vazno koji je? Kako da sipamo euro dizel u imt,imr,mtz? Pricali su da ce biti D 1,on je slican (koliko sam razumeo) sa D 2,samo ima manje sumpora sto je u skladu sa propisima EU
Ja nevidim nikakvu razliku.U moj auto ide obicna nafta,a za predjenih 370000km nije par puta sipan d2 i za sada je sve okAu,Nidzo,pa znam da se i euro dizel sipa u rezervoar,nego ne znam da li smeta pumpi jer nije mastan kao d 2?
Au,Nidzo,pa znam da se i euro dizel sipa u rezervoar ,nego ne znam da li smeta pumpi jer nije mastan kao d 2?