Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa je l' izglasan zakon o subvencijama u 2013.? Nisam nista cuo preko medija o tome...
Obnova gazdinstva će trajati tokom marta meseca ( poslaće koverte ), treba opet da upišemo sve po kulturi ( kukuruz,soja,.....) . Tokom maja ili juna dobijamo 6000 din i 50 l / ha umanjeno za neku sumu i + na jesen 50 l / ha. Refakcije neće biti .
jel zna neko hoce biti subvencionirana prodaja novih traktora,i kada??
Ja imam informaciju da dobijamo od 15.03.2013 6000 po ha + 60l po ha dizela koji plaćamo pa nam vrate refakciju , za kasnije su planirane kartice za gorivo, koje sam ja predlagao da uvedu još kada je bio ministar Dragin, pa ćemo moći da sipamo od Januara do Decembra kada nam odgovara, to su reči izvesnog zemljoradnika kod koga je juče bio ministar Goran Knežević i tako mu saopštio. Ostaje da vidimo šta će i kako se odvijati....Navodno u planu je da dobijemo sredstva negde pred početak setve.
i ti si to poverovao,pa nemoze ti dati niko subvencije kad jos nisi ni obnovio gazdinstvo,tek od 1.marta/citaj tamo 5-6/ ce krenuti obnova pa bi to mozda moglo da se desi u aprilu
Zlatko ajde molim te okači link o tim subvencionisanim kreditima .
Nije dovoljno pročitati samo naslov uredbe bitnije je do kada traje.
Ova izjava je od decembra stvari su se promenule stigli arapi