Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Obnova gazdinstva će trajati tokom marta meseca ( poslaće koverte ), treba opet da upišemo sve po kulturi ( kukuruz,soja,.....) . Tokom maja ili juna dobijamo 6000 din i 50 l / ha umanjeno za neku sumu i + na jesen 50 l / ha. Refakcije neće biti .

Ja imam informaciju da dobijamo od 15.03.2013 6000 po ha + 60l po ha dizela koji plaćamo pa nam vrate refakciju , za kasnije su planirane kartice za gorivo, koje sam ja predlagao da uvedu još kada je bio ministar Dragin, pa ćemo moći da sipamo od Januara do Decembra kada nam odgovara, to su reči izvesnog zemljoradnika kod koga je juče bio ministar Goran Knežević i tako mu saopštio. Ostaje da vidimo šta će i kako se odvijati....:veseljak::Navodno u planu je da dobijemo sredstva negde pred početak setve.

- - - - - - - - - -

jel zna neko hoce biti subvencionirana prodaja novih traktora,i kada??

mene interesuje dali će biti za pneumatske mašine i u ministarstvu su rekli da se spremaju takve mere i da ih pozovem početkom marta.::super::Za sada imaš subvencionisane kredite pogledaj na sajtu Uprave za agrarna plaćanja.

Ja imam informaciju da dobijamo od 15.03.2013 6000 po ha + 60l po ha dizela koji plaćamo pa nam vrate refakciju , za kasnije su planirane kartice za gorivo, koje sam ja predlagao da uvedu još kada je bio ministar Dragin, pa ćemo moći da sipamo od Januara do Decembra kada nam odgovara, to su reči izvesnog zemljoradnika kod koga je juče bio ministar Goran Knežević i tako mu saopštio. Ostaje da vidimo šta će i kako se odvijati....:veseljak::Navodno u planu je da dobijemo sredstva negde pred početak setve.

i ti si to poverovao,pa nemoze ti dati niko subvencije kad jos nisi ni obnovio gazdinstvo,tek od 1.marta/citaj tamo 5-6/ ce krenuti obnova pa bi to mozda moglo da se desi u aprilu

Zlatko ajde molim te okači link o tim subvencionisanim kreditima .
Nije dovoljno pročitati samo naslov uredbe bitnije je do kada traje.

Ja nemogu da nadjem nista u vezi kredita na sajtu UAP.Gde si to video da ima subvencionisanih kredita?

Tek treba ministarstvo da objavi spisak banaka koje bi davali subvencionisane kredite po 6% fiksne kamate, a ostatak kamate bi subvencionisalo ministarstvo uplatom razlike banki.

Zlatko ajde molim te okači link o tim subvencionisanim kreditima .
Nije dovoljno pročitati samo naslov uredbe bitnije je do kada traje.

Moja greška to su uredbe od 2012 god.:sta:

- - - - - - - - - -

Čuda kao i s..nj. su uvek moguća ko zna možda nas iznenade ovaj pu sad s..nj. pre nego čuda.

- - - - - - - - - -

Jeste stare uredbe izvinjavam se svima!

untitled.png

Ovaj clan 33.5 mi nije jasan,zar jedno gazdinstvo moze da ostvari pravo na 10.000.000 din?

Nazad
Vrh