Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je moguce da na celom forumu nema kolega vocara koji su digli zasade nekoliko hektara kao i ja i da ih ne interesuje i nervira sto jos nema pravilnika za subvencije za vocarstvo.Vec je kraj juna malte ne,a jos nema ni pravilnika ni naznake niti iko spominje a vec je izasla uredba koliko je novca planirano sa subvencije vocara,kolko ja vidim ova drzava je otisla u k... i mislim da nista nema od subvencija tako da me bas zabole za naftu dal ce i kad ce to je sitna lova da bi o tome diskutovali pored svih troskova
kojih ima u poljoprivredi.ako ima neki vocar neka se malo oglasi.hvala.
Kada si predao za bikove zahtev?Naplatio subvencije za bikove, a za zemlju jos nista .
Zasto Boki imas tako pesimisticno misljenje? Vidis da ima ljudih koji tvrde da ako nisi zaduzen u neke kredite onda su ove cene sasvim OK. Ili su mozda misljenja da nisu jake ali su ipak dobre. Evo ja konkretno ni jedan jedini kredit ne nosim iza vrat ali user.m se na takve cene ako budu takve. Mislim stavarno @NA umes da razocaras s vremena na vreme sa nekim izjavama.Propascemo mi ove jeseni ako cene poljo. proizvoda budu kao sto se prica... psenica 15 din, kukuruz 13 din, suncokret 35 din, soja 35 din...
Samo ti meni kazi u kom postu sam rekao da su cene koje je Boki naveo OK?Na tim cenama koje je Boki naveo dao si komentar da su cene prihvatljive u cemu se ne slazem uopste. Cena kukuruza od 13 din/kg ili 200 evra t ili cena soje 35 din/kg ili 45 din/kg apsolutno nije priblizna. Razlika na 100 t ili na dosta vecu kolicinu je ogromna.