zemljostrugar
Banned
Samo nas pripremaju za EU i njhove " seljake ". Nece bude dobro. Ja sam za voznju do BG pa da vidimo kom opanci kom obojci. Svuda u okolinui narod se buni jel moguce da nam je dobro ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo nas pripremaju za EU i njhove " seljake ". Nece bude dobro. Ja sam za voznju do BG pa da vidimo kom opanci kom obojci. Svuda u okolinui narod se buni jel moguce da nam je dobro ?
O kojih 60 eur ti pričaš, ja još nisam video ni dinara. Ovi naši hoće poljoprivredu da dovedu do stečaja pa da mogu da prodaju strancima. Dinkića ne bih preporučio ni neprijatelju da mu vodi finansije. Nemogu da verujem da nekoliko ljudi raspolaže Srbijom i prodaje delove Srpske teritorije strancima (Arapima, Hrvatima, Mađarima...) pa zar to nije kriminal. Teritorija Srbije treba i mora da ostane teritorija Srbije i Srpskog naroda. Po anketi http://www.tvojstav.com/input/GcnM7mDKrTJ734AuNuEf 90 % naroda smatra da Srpsku zemlju ne treba prodavati ali su oni iznad naroda pa su prodali Arapima zemlju. Ko šiša narod i njegovo mišljenje. Pravog poljoprivrednika ova vlada gura u propast. Za godinu-dve pravog seljaka ćeš još samo moći da vidiš u muzeju. Srbija, Srpsku poljoprivredu treba da unapređuje a ne da je rasprodaje.slabo oni nas pripremaju sa 60 evra po ha a kolko ima nemac austrijanac slovenac hrvat
nema ovde dobrog jedni ovaki drugi kontra jebala ih evropa
Kako su prosli oni iz beceja tvoji sto su kupili drzavnu zemlju,da li znas nesto o tomeO kojih 60 eur ti pričaš, ja još nisam video ni dinara. Ovi naši hoće poljoprivredu da dovedu do stečaja pa da mogu da prodaju strancima. Dinkića ne bih preporučio ni neprijatelju da mu vodi finansije. Nemogu da verujem da nekoliko ljudi raspolaže Srbijom i prodaje delove Srpske teritorije strancima (Arapima, Hrvatima, Mađarima...) pa zar to nije kriminal. Teritorija Srbije treba i mora da ostane teritorija Srbije i Srpskog naroda. Po anketi http://www.tvojstav.com/input/GcnM7mDKrTJ734AuNuEf 90 % naroda smatra da Srpsku zemlju ne treba prodavati ali su oni iznad naroda pa su prodali Arapima zemlju. Ko šiša narod i njegovo mišljenje. Pravog poljoprivrednika ova vlada gura u propast. Za godinu-dve pravog seljaka ćeš još samo moći da vidiš u muzeju. Srbija, Srpsku poljoprivredu treba da unapređuje a ne da je rasprodaje.
Mene isto interesuje ima li uplate subvencija? Možda postoji neki datum!!!!![/QUOTE
Ma kakav datum evo vidis da se prvo dobija zeleno svetlo pa posle
mišljenje pa datum pa prgovori i tako u nedogled samo smo mi vezani njima sa datumima i racunima pa kamate itd mislim ako ovako potraje biti pregovora traktorima na putu
Mislis da nas pripremaju za EU?Samo nas pripremaju za EU i njhove " seljake ". Nece bude dobro. Ja sam za voznju do BG pa da vidimo kom opanci kom obojci. Svuda u okolinui narod se buni jel moguce da nam je dobro ?
Navika...o5 =opet, razumeli smo samo bih te zamolio da pišeš normalno
od 1jula ce verovatno krenutijuce na sastanku banatski paori bili su ljudi iz ministarstva i receno je da su subvencije stale zbog rebalansa budjeta i da neznaju kada ce krenuti ponovo
nemam kontakt sa politicarima,odrastao sam u ataru99 posto tacnost kao kimi u prognozi