Zavrnuce oni sve slavine koje vode ka poljoprivredi,sami ili uz naredjenje sa strane.Treba se ova poljoprivreda koja je na ivici rentabilnosti definitivno unistiti.E onda ce nam neko drugi plasirati po svojoj ceni sve ono sto smo mi mogli proizvesti i plus izvesti napolje te osvariti dobar suficit za budzet ove zemlje.Ako ovo nije sistematsko visedecenijsko unistavanje strateske grane privrede onda zaista ne znam sta bi drugo moglo da bude.Bezbroj puta sam reko,ova zemlja moze opstati samo na poljoprivredi.Sve ostalo sto je vredelo je unisteno ili na putu da se unisti.Ako je tako,dajmo da preusmerimo mnogo veca sredstva u agrar,i finansijska i logisticka i marketinska...Da povucemo na selo sve one novokomponovane gradjane tipa Radovana III,kojima zemlja zvrji prazna tamo negde u zemlji Srbiji gde jos samo par staraca trosi zadnje dane svoga mucenog zivota.Pa prepoloviti ceo javni sektor,odvojiti zito od kukolja,radnike od neradnike i tako rasteretiti budzet a dobiti veci novcani manevarski prostor za sektor proizvodnje.A poljoprivreda ove zemlje moze da pruzi najbolje od povrtarstva,ratarstva,stocarstva,vocarstva,organske proizvodnje...Bogom smo dati za sve,ali i osakaceni za idejne vodje.Gotovo da je pravilo da za vodje imamo ovnove sa genetskim predispozicijama za lopovluk,korupciju i destrukciju.I zato ce nam uskracivati svaki vid pomoci i podrske a mi cemo raspredati zasto kasni ovo,zasto smanjuju ono...A bice nam sve teze i teze da ostanemo rentabilni proizvodjaci na domacoj sceni,a o konkurenciji sa strane da i ne govorimo.