SasaK
Član
Legle pare,predato 8.5 oko 12h...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, takoje... legle svima ko je predao 8.5 ili se progurao 9.5 pa poranio sa predavanjem dokumenata. Opet nas dele ... Lele koji smo mi narod ... Koja god dzukela naidje digne nogu i popisa nas. Sto pre se treba uozbiljiti , zaboraviti na sitne zamerke i sitna prepucavanja jer ovo sto se valja iza brda nece valja za nas obicne smrtne seljake iz drzave Srbije. Sto pre ili osnivati stranku ali ozbiljnju stranku koje ima rukovodstvo koje ce da garantuje svojom imovinom sadasnjom i buducom i obrazom da ce da radi za Seljacku stvar ili na ulicu zajedno sa sirotinjom rajom pa kom opojci kom opanci. Nece valja ako ovakvi udjemo u evropu ima da nas za cas posla pojede mrak. Izgleda da nas nas uvazeni gos. Ministar bas sprema za mrak....
U kontaktu sam s dosta ljudi, i u zadnje vreme je bas dosta izrazena teznja za beganjem iz zemlje, samo daj pasos i napolje. Ja mislim da mi cak niko i nije reko da ima zelju i volju da ostane ovde. Demografska katastrofa
U kontaktu sam s dosta ljudi, i u zadnje vreme je bas dosta izrazena teznja za beganjem iz zemlje, samo daj pasos i napolje. Ja mislim da mi cak niko i nije reko da ima zelju i volju da ostane ovde. Demografska katastrofa