lazarmatic
Član
Kazu da vise nece biti ispalcivanja,to je sto je,nemaju vise ni dinara...Tako sam cuo.
pa hajde da im pomognemo ako je bas tako losa situacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazu da vise nece biti ispalcivanja,to je sto je,nemaju vise ni dinara...Tako sam cuo.
transakcije(uplate) idu od 11h,13h,15h meni su tako rekli u banci.Izgleda i danas ništa kad nema uplata od 9:30 neće ih ni biti.
transakcije(uplate) idu od 11h,13h,15h meni su tako rekli u banci.
Mozes li mi malo pojasniti ovo oznaceno crvenim.
Izgleda da danas neće biti transakcija.Ako je bilo zašto neko neobjavi.To vazi za transakcije u bankama.
Ja sam se davno izjasnio da je PIO kao uslov dobro i drzavi i profesionalcima!!!
I mislim da ovako prima subvencije i kurta i murta koji nezna ni sta je plug a verovatno ni gde mu je njiva!
To su vratili samo da smire narod i da se prica kako su oni nama dali!!!!
Sad se vidi kako nam daju
Milane-kada bi bio ministar sigurno više ne bi trovali našu decu herbicidima nego bi lepo prazne kasarne pretvorio u zatvore i sve što su pare uzeli na nelegalan način tamo lepo smestio u vreme kopanja kukuruza i suncokreta i svima dobro
Ne mozemo nista da uradimo,donet je ZAKON i tu mozemo da se slikamo,a ti koji su podbunili masu za proteste su namireni i njima subvencije ne znace vise,i isti ti su sada ucestvovali u stvaranju ovog zakona.....Neznam ljudi sta se tu desava,ali prosle i predprosle godine smo dobijali vise novca za subvencije+bilo refakcije za gorivo i isli da blokiramo puteve!!!
Ove godine dobijamo(ako bude od toga nesto)6000dinara subvencije(meni je to subvencija,gorivo ne racunam posto ne uzimam celu kolicinu)i nek bude 6000din za gorivo to kao refakcija.
E sada zasto mi cutimo?!
Gde su sada asocijacije?!
Ljudi ajmo da nesto pokrenemo sta smo mi?!!!!!