markokurjega
Član
Nesto mnogo paora "vidim" ovde na forumu. Nisam znao da nas toliko ima u zemlji Srbiji. Gde to nestadose radnici, penzioneri i ostali? Nije greska bila podela na amtere i profi paore. Sada bih pojedinci hteli jednim dupetom na dve stolice. Redovna primanja i razne privilegije pa jos i subvencije. Treba jednom za uvek da se rascisti ko je PAOP a ko radnik, penzioner.... Pogledajte ko je dobio subvencije za ovu godinu. Samo onaj ko nije morao da nahrani, napoji, pocisti .. pa tek onda u red za predaju formulara. Oni drugi su imali vremena da dodju do trezora pre samih radnika koi rade u njima. Do bilo kakve bune tesko da moze i doci. Premalo je onih koji zive iskljucivo od zemlje, a drugima subvencije dodju kao mali bingo, pa se nece ni buniti. PIO je bio jednak i za one od 1 i za one od 10 ha jer je tolika najniza osnovica. Niko nije branio onima od 100ha da placaju najvisu osnovicu, samim tim i da ostvare visestruko vecu penziju. Ipak je PIO pravio nekakav red. To je moje misljenje na koje ce mi neko zameriti.Ne hajem.
E svaka ti čast,nisam hteo da komentarišem ništa,jer sam znao da će me odmah napasti,da mogu da ti se zahvalim 100 puta,uradio bi to sigurno,prvi koji je shvatio suštinu,da neće ni biti protesta ove godine,jer je država lukavo odradila posao i "podelila" subvencije svima i zaposlenima i penzionerima i onima od 1000 ha...,oni koji su zaposleni i imaju bilo kakva primanja,naravno da se neće žaliti jer njima i da dođe za novu godinu opet dobro jer će do tad imati primanja,mada ima i onih koji su poleteli već prvi dan da predaju i dobili subvencije,a ovde su prosipali priču kako onaj ko čeka subvencije da bi odradio kompletne proletnje radove ne treba ni da se bave poljoprivredom, tajkuni koji žive od svega samo ne od poljoprivrede,njih neću ni da spominjem,i sad treba da protestujem ja koji nemam nafte ni za otići na njivu a ne da se vozikam po putevima,jako lukavo smišljeno.