A i krava našla baš tog dana da traži bika...
Učim ja njih da traže samo nedeljom al dok ih ne naučim mora tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A i krava našla baš tog dana da traži bika...
ja sam juce pricao sa zenom koja radi u poreskoj i prima nase zahteve, kaze da su isplatili koji su predali do 8.5.2013 i dalje nista a kaze da oni vide da na racunu imaju para samo je neko stopirao dalje isplatecuo sam jutros na tv . da nece biti isplate do zetve nemaju pare u budzetu.
Mozda negde i moze da se placa, kod nas u ZR vise toga nema barem za ljude u mom okruzenju ne znam nikoga ko je racune nabavljao ove godine na taj način.
...nego,koliko placate racune za gorivo na pumpama,3,5,10 din po l ?
Ti nedas ali da vidis Srbobrance 20-25din.daju i to se otimaju za racune!15 din računi, ne dam!
Molim lepo ja sam kupio pošteno svu naftu.Lepo se istrošio i sad gledam u mobilni svaki dan jel došla poruka o uplati.Ti nedas ali da vidis Srbobrance 20-25din.daju i to se otimaju za racune!
Na koju radnju misliš da je dupla zarada?Dupla zarada,veca nego od zemljoradnje.
Cast izuzetcima jbg ovi moji Vrbasani teske skrtice oni bi za dzabe racune dok se kod vas vidi ko je gazda placaju i pitaju jel ima jos!Molim lepo ja sam kupio pošteno svu naftu.Lepo se istrošio i sad gledam u mobilni svaki dan jel došla poruka o uplati.
Država govori o unapređenju poljoprivrede i za to isplaćuje subvencije. Te subvencije su trebale da budu isplaćene u februaru i da ljudi znaju sa koliko novca raspolažu i koliko mogu da bace veštaka, kakvo će seme da seju itd. a ne da subvencije očekujemo u junu mesecu.Jel nekom skoro nesto uplaceno?