paracinac
Član
Refakcija od ponedeljka startuje rekli mi kada sam zvao trezor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to što stočari nisu dobili subvencije ni za prošlu godinu to je verovatno taktika države kako bih što bolje unapredila stočarsku proizvodnjuPa meni i vecini stocara jos nisu isplatili subvencije za umaticena grla za proslu godinu a vi se ljutite sto vam nije uplaceno a predali ste pre neki dan.Imajte strpljenja vidite da vise nemaju sta da prodaju m....u im lopovsku.
Izvinjavam se sto ponavljam post iz druge teme, al kad se vec govori o tome, da obavestim i ovde neke kad se vec prica o tome upravo..
Zvao sam juce trezor, i kazu da su u Sapcu dobili pojacanje iz Beograda, da odradjuju stare zahteve za tovnu junad i tovne svinje.
Stigli su do polovine decembra, ostalo im je da obrade jos oko 20.000 zahteva, a to bi trebalo da bude za nekih mesec ipo dana.
Kada odrade taj deo posla, prosledjuju trezoru na naplatu, a to, kada bude..
Sto se tice podnosenja zahteva za 2013. godinu, iako je izasao pravilnik, kazu da se jos ne salje, jer prvo moraju da zavrse sa ovim starim zahtevima.
Salje direktno poljoprivrednik, bez posrednika, kao sto je to bilo prosle godine (preko PSSS).
Nemam lepe vesti, al se nadam da sam vam pomogao.
I prodaja telekoma a što je najgore i poljoprivrednog zemljišta Srbije na osnovu koje ova država još postoji. Kada zemlju rasprodamo strancima možemo reći da država Srbija više ne postoji.Mogu oni da obrađuju kako hoće,ali poenta je da oni nemaju ni jednog dinara u budžetu,to je odavno potrošeno da se zakrpe dugovi na drugim mestima,čim se sad već najavljuje prodaja telekoma,jasno je da smo mi u bankrotu samo niko neće to da objavi.
Gledam na HTV1 emisiju,poljoprivrednu,isto je stanje kao i kod nas,kao da je ostala stara drzava....