Produzen rok za kupovinu nafte, kao i rok za podnosenje zahteva za regres
http://www.mpt.gov.rs/postavljen/125/4827013.0125.76-1.pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idi u trzor mozda ti nesto nije uredu pa te zato neisplacuju, isplacuju po datumu nije bitno koja cifra, al ja i komsija smo isli zajedno da predamo on bio ispred mene i nije jos dobio a ja dobio juce predali smo 8.5ako nije tajna zanima me dali je neko dobio preko 150 000din subvencije ili uplacuju samo male cifre i dalje me zanima zasto ja nisam dobio a predao 7 maja prvi
Ljudi i meni treba kopija ovakvog ugovora.Ne vidim da je neko odgovorio diklofenu. Može i na pp. Hvala unapredIma li neko primer ugovora o ustupanju mašine na korišćenje zbog ostvarivanja prava na eurodizel?
Ti si sigurno neki saljivdzijaKoliko su subvencije po hektaru?
Ljudi i meni treba kopija ovakvog ugovora.Ne vidim da je neko odgovorio diklofenu. Može i na pp. Hvala unapred
Produzen rok za kupovinu nafte, kao i rok za podnosenje zahteva za regres
Dobro si razumeoako sam dobro razumeo do 15juna se kupuje nafta, a racuni od nafte predaju do 15 jula?
Najvise 12 000 din po haKoliko su subvencije po hektaru?
Ja ne znam zasto pricate o 6000 hij po hektaru kad je ova drzava pukla danas je kraj maja jos nisu izbacene uredbe za subvencije poloprivrede da li u vocarstvu povrtarstvu navodnjavanju bilo cemu,jos ne znamo ni da li ce biti ni koliko ni ta je potrebno od dokumenaa a kamoli nesto drugo.Vazno je da se ovaj Knezevic seta od grada do grada slika daje izjave ali nista mi od toga nemamo.Da je ovo neka normalana zemlja kao sto je Italija ili Nemacka i da polovinom 2013 jos nema uredbi za tu god ne bi ministra smenili nego bi ga upalili javno na trgu,sve dok cutimo i trpimo ovako ce biti,jer seljaci su izgleda .....mnogo mogu da trpe.
Odgovor na prvo pitanje.....Ja sam dobio subvencije jos predprosle nedelje a iznos je veci od 150000 predao 7.05...odgovor na drugo pitanje moras potraziti na drugom mestu.Pozdravako nije tajna zanima me dali je neko dobio preko 150 000din subvencije ili uplacuju samo male cifre i dalje me zanima zasto ja nisam dobio a predao 7 maja prvi
Pa nece ni donose uredbe posto je ove godine donesen zakon o subvencijama , to je jaci akt od uredbe i ne mora da se donosi svake godine kao uredba vazice narednih godina eventualno sa nekima izmenama.Ja ne znam zasto pricate o 6000 hij po hektaru kad je ova drzava pukla danas je kraj maja jos nisu izbacene uredbe za subvencije poloprivrede da li u vocarstvu povrtarstvu navodnjavanju bilo cemu,jos ne znamo ni da li ce biti ni koliko ni ta je potrebno od dokumenaa a kamoli nesto drugo.Vazno je da se ovaj Knezevic seta od grada do grada slika daje izjave ali nista mi od toga nemamo.Da je ovo neka normalana zemlja kao sto je Italija ili Nemacka i da polovinom 2013 jos nema uredbi za tu god ne bi ministra smenili nego bi ga upalili javno na trgu,sve dok cutimo i trpimo ovako ce biti,jer seljaci su izgleda .....mnogo mogu da trpe.