Zlatko Pap 76
Član
nemojte više o gorivu tema je subvencije.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije problem koja pumpa nego nema goriva,ja nikada nisam cekao na pumpi u kovinu kad kog sam dosao nije bilo nikogMeni nije jasno sto svi idete na tu pumpu u Kovinu a ista kilometraza je i do plinare u Pa gde nikad nema problema.
Inace juce su od 10 ujutru pa do kasno sinoc cekali da se natoce u Kovinu na pumpi.
Pa i to su neke subvencijenemojte više o gorivu tema je subvencije.
- - - - - - - - - -
nije problem koja pumpa nego nema goriva,ja nikada nisam cekao na pumpi u kovinu kad kog sam dosao nije bilo nikog
- - - - - - - - - -
Pa i to su neke subvencije
ima tema refakcije za naftu.Jesu ali samo za one koji imaju para da kupe gorivo.
Ja imam pravo da uzmem 1300l do sada sam potrosio oko 900l.Kako mozes onda da kazes da netreba toliko gorivo do jeseni ima jos da potrosim najmanje 1500lI ko ima novca ne treba mu toliko gorivo a i da mu treba retko ko ima gde da ga skladisti a i da ima to je kao da sedis na raketi svaki cas mozes odleteti. Ne znam nikoga ko je kupio punu kolicinu verovatno neko i jeste ako mu je do muljanja sa kamiondzijama ili vozi auto na evro dizel. Nije da drzava ukida subvencije vec ljudi nezahvalni nece da uzmu a lepo im se daje
Ma to bre daj da se mi odmah svadjamo i uhvatimo za guse umesto da se nadje model u kome bi svi bili zadovoljni ili barem model koji bi vazio na duzi rok ovako se svake godine ceskamo sta ce kom ministru pasti na pamet od jedne do druge uredbe. Dok je tako drzava moze da nakrivi kapu i nastavi da nam radi sta god hoce. Cinjenica da je prodato samo 30 odsto od predvidjenje kolicne dizela jasno govori da vecini ovaj model ne odgovara. Ko ove godine nije imao kukuruz bas ga briga za aflatoksinsku cirkusijadu i probleme ljudi kojima su oborili cene. Sad ce sledeci da kaze kako drzava nema obavezu da subvencionise vrsenje usluga vec samo individualnu proizvodnjuU se na se i podase a za ostale bas nas briga Odjava, nastavite sa prepirkom dok se sefovi smeju do suzaJa imam pravo da uzmem 1300l do sada sam potrosio oko 900l.Kako mozes onda da kazes da netreba toliko gorivo do jeseni ima jos da potrosim najmanje 1500l
pa zavisi ko šta radi nemaju svi kombajne i mnogo krava pa da troše u kombajniranje ili za baliranjeJa imam pravo da uzmem 1300l do sada sam potrosio oko 900l.Kako mozes onda da kazes da netreba toliko gorivo do jeseni ima jos da potrosim najmanje 1500l
Na nafti nepise koja je, ona koja sleduje mogu potrositi na moje povrsine a u usluge onda moram ici sa kupljenom u vlastitoj reziji.Frenky,a jel da te pitam:hoće li kombajniranje biti jeftinije kad budeš radio usluge.Računam da te nafta sad ne košta 150 nego 100dinara pa zato pitam.Ako će biti jeftinije za tih 30% dobro ali bojim se da neće.E pošto neće onda od te jeftine nafte mi ostali koji plaćamo kombajniranje nemamo vajde.