Deluje da je samo u petak pred otvaranje sajma pusteno nesto za zamazivanje ociju. Ocigledno ove nedelje niko nista nije dobio? Petrovic je odlicno postavio put kojim treba ici a novi ministar samo njime nastavio i to jos zescim tempom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma u izjavi se ja izjašnjavam da kupljeni evrodizel koristim isključivo u poljoprivredne svrhe.Tako nekako je formulisano.
Ako neisplaćuju subvencije kako ćemo zvući pare za naftu nemam predstavu?Ja predao 8.5 i još ništa
Kolega Zlatko blokiraćemo sa mašinama Beograd ili da nas polocija ne kažnjava blokiraćemo ulaz u skupštinu bez mašina.Ako neisplaćuju subvencije kako ćemo zvući pare za naftu nemam predstavu?
Mislim da je petak previse optimisticna prognoza. Bojim se da do posle 10-og sledeceg meseca i narednog obracuna PDV-a nema nista a pitanje da li ce se i onda nesto udeliti. Jos prosle godine kada drzava posle epske i nezapamcene suse nije ucinila apsolutno nista, cak ni proglasila susu bilo je potpuno jasno sta nas ocekuje u ovoj godini. Objasnjnje je glasilo da ne mogu proglasiti susu posto "nisu intervenisali vatrogasci"?! Meni samo odzvanja u usima reklama od pre tri meseca sa ministrom u glavnoj ulozi gde nam ponosno saopstava "Postovani poljoprivrednici pare za subvencije su spremne, treba samo da se registrujete". Ludilo mozga!A sto se tice subvencija, msm da je ranijih godina trezor prebacivao cetvrtkom. Tako da se do petka ne nadate nikakvoj uplati.
Pa lepo. okruni sada kukuruz i prodajga po ovoj bagatelnoj ceni pa kupi sebi gorivoAko neisplaćuju subvencije kako ćemo zvući pare za naftu nemam predstavu?