Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledajte dokle su nad doveli!!!
Znaci vecina ljudi ovde ce biti zadovoljna da dobije tih 12.000,-
A o nekoj povisici netreba ni pricati!
Pogledajte dokle su nad doveli!!!
Znaci vecina ljudi ovde ce biti zadovoljna da dobije tih 12.000,-
A o nekoj povisici netreba ni pricati!
Ajde recimo da si u pravu,a sto onda lazu narod svakog dana,bice danas,sutra,prekosutra,mislim da te tvoje konstantacije ne piju vodu,drzava mozda nema para za 500eu po ha,ali ovo bedno ne bih reko.Pa naravno da sam predao i uvek sta god moze ja cu uzeti ali vi ne shvatate da nema(mora se vratiti sta je prethodna vlast i ona pre nje zaduzila,pa tajkuni sto su pokrali pa i oni dok malo ukradu) i sta nama ostaje? Ne shvatam kako vecina ovde ne razume rec nema se pare, kada bi imali dali bi vise (cisto sumnjam) ali verujem da je drzava pred bankrot samo budala bi se zadovoljio ovim sto nude ali da nema toga ziveli bi isto znaci uzmi ono sto daju a kada se drzava oporavi trazi vise.Necu da ispadne da podrzavam ove Lopove samo sam realan i znam sta znaci kad nemas isto kao sto znam kad imas a ako nesto nemas nemozes ni da das a neki ovde zapeli kako ovo malo pa iskreno u Srbiji trenutno ne cvetaju ruze nikome sem pojedinim politicarima i tajkunima mada mislim da ce i tome doci kraj jednom!
Ajde da mi neko odgovori da ne trazim unazad na temi,ako ne predam racune za svo gorivo koje trebam,da li cu dobiti za ono sto sam uspeo kupiti ili mora da bude kupljena cela kolicina?
jel do kraja Maja ili do kraja juna se predaju zahtevi za naftu?Gorivo koje je kupljeno do kraja maja vazi odnosno ti racuni a zahtev mozes predati do kraja Juna.
Kad ti uplatili danas?Legle pare i u Vrbasu
Legle pare i u Vrbasu
Ja sam 8 pa nema jos nistakad si predao ja sam 9 maj i danas jos nista