Subvencija za mehanizaciju

Mada reče ministar naš kod Davidovića, da se ne sekiramo i da će da bude u toku godine.
Gde reče to....sekiracija u najavi...

Ja sam čuo da će objaviti konkurs za sajam. A sajam je u septembaru. Ko ima račun do 31. Maja povraćaj do 1.500.000. A ko ima posle tog datuma samo do 500.000...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja sam čuo da će objaviti konkurs za sajam. A sajam je u septembaru. Ko ima račun do 31. Maja povraćaj do 1.500.000. A ko ima posle tog datuma samo do 500.000...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ja cuo posle 31.5 750.000din a na drugom mestu do 1mil dinara. Videcemo kad izadje.

Da li ima nekih informacija, kad ce se znati rezultati pokrajinskog konkursa za mehanizaciju?

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Na kom sajtu ima spisak, ni ja se ne nadam, ovo je prvi pit da sam konkurisao, nisam baš upucen u proceduru

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Kod mene isto bili u kontroli za proslogodisnji konkurs, ma nek se nose sta nisu bili proslog avgusta da kontrolisu nego sad kad nema love kao malverzacije i ne znam ti ja sta pa mora kontrola. Kontrola da i pod obavezno ali ne da se ceka godinu i po dana pa ce mozda dogodine da plate.

Rezultati tog konkursa još nisu izašli. Izašli su rezultati svega i svačega pre i posle tog konkursa što je objavljeno ali od tog još nisu.

Rezultati tog konkursa još nisu izašli. Izašli su rezultati svega i svačega pre i posle tog konkursa što je objavljeno ali od tog još nisu.
Sta rece kolega?

Sent from my S60 using Tapatalk

Više sreće u narednom kolu.Neizmirene poreske obaveze.Samo mi nije jasno šta su našli neizmireno ali saznaću.

Odbijen- Земљиште у закупу краћем од прописаног рока
Samo da dodam, vidim da ima jako puno prijava i tu je jasno da se nema para za sve. Ali se opet osećam preveslan i naravno da mislim da ima veze sa članskom kartom Narodne biblioteke. Šta im znači ovo, zemljište u zakupu kraćem od propisanog, pa u Trezoru sam po njihovim kriterijumima vlasnik svih tih parcela, drugim rečima ja nemam zakup- iImam vlasništvo u 95% i ustupanje na korišćenje u 5%

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh